Kiderült , hogy el van zarodva mindkét petevezetom . Egyenlőre feldolgozási fázisban vagyok , tudom hogy így csak a lombik maradt mint esély, mire készüljek ?
Tudom hogy valaki kemény és bármit elvisel amit elé sodor az élet nem törik meg , de nem tudom hogy én hogyan kezeljem ezt a helyzetet baba tervezés miatt történt a hsg , nem erre az eredményre számítottam , nem tudom hogy induljak útnak ( lelkileg)
Jár valaki hasonló cipőben ?
A petevezetekem teljesen összenőtt nem tudnak rajta segíteni .
Köszönöm a tippet!
szia!
nekem is mind 2 petevezetőm el volt záródva, így egyenes út vezetett a lombik programba.
a feldolgozása, hogy nem lehet természetes úton babám (vagy legalábbis egy csoda kell hozzá) egy hét pityergéssel telt, majd megráztam magam és hangosan kimondtam ez még nem a vég... van megoldás..
lombik.. mi pestre járunk jártunk a kaáliba Balla doktor úrhoz. mindenki nagyon kedves, segítőkész. a doki is nagyon aranyos , minden kérdésre válaszol, és profi😊
3dik lombik sikerült most egy 9hetes babóval a pocakomban pihenek itthon 😊😊
ha lenne még kérdésed nyugodtan írj 😊
Szia :)
Gratulálok !
Mivel nálam ez laparral derült ki , majd elmentem egy hycosy ra az orvosom tanácsára ahol tökéletesen átjárható volt mindkét oldal .
Nem folyt vissza a folyadék , így tuti nem csesztek át , így most kezdtük az inszeminaciot , most a lombik a B terv
:)
Kedves kérdező! Azóta miújság? :)
Múlthéten tudtam meg én is, nem átjárhato a petevezetékem. Teljesen sokk, napokig sírás itthon, munkahelyen a WC-ben elbujva. Erőt adnak a történet olvasgatások! 🙏
Szia Utolsó! 8-as vagyok!
Nekem kellett pár nap elfogadni, hogy nekünk " más lesz az út", rögösebb, nehezebb (anyagilag, érzelmileg, fizikailag egyaránt).
Hálásak lehetünk, hogy ma már egy lombikprogrammal mi is anyává válhatunk, de szerintem nem gond, ha kellett egy kis idő ahhoz, hogy "meggyászoljam" a spontán teherbeesés lehetőségét. :)
Reménykedünk, bízunk, és megyünk előre! Az első konzink 3 héten belül lesz :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!