"Mensi" előtti nagyon sűrű, enyhén sárgás folyás normális?
21 éves vagyok, Roxanelle fogamzásgátló tablettát szedek, egy szem sem maradt ki.
Most vagyok a 4. tablettamentes napon, mostanában szokott megjönni. Viszont most nagyon sűrű, fehér, enyhén sárgás folyás jelentkezett, ami korábban nem volt jellemző.
Nem csíp/viszket, nem darabos, nem túrós. A szaga is normális. Ez alapján nem gyanakszom fertőzésre, betegsége.
(Élek nemi életet, így a terhességet sem zárnám ki teljesen)
Ez normális közvetlenül a megvonásos vérzés előtt? Utánaolvastam, mindkét lehetőségnél (terhesség, közelgő vérzés) jelentkezhet, de nem tért ki arra hogy melyiknél milyen.
Szerintetek mi lehet?
Azt tervezem, hogy péntekig várok, és ha addig sem vérzek, veszek egy tesztet, és felkeresem a nőgyógyászt. De addig is érdekelnének a vélemények.
Köszönöm ♥
Ezt a kérdést közben át szerettem volna tenni az Egészség - Nők egészsége témakörbe, de ezek szerint nem jött össze.
(Vagy fürgék a modik, és visszatették :D)
Elkezdtem abba írni, közben meggondoltam magam, de nem sikerült kiírás közben kiválasztani a másikat.
A kérdésre tudsz válaszolni? :)
Köszönöm a válaszokat :)
#5 De most pont hogy sok van
Köszönöm a válaszokat, közben tegnap megjött :)
Szeretek aggódni ^^"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!