Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció első napján erős...

Menstruáció első napján erős hasi görcsök meg 37,7 hőemelkedés ez normális vagy menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Igaz hogy 3 nappal ezelőtt nagyon fájt a gyomrom és be lázasodtam, 38,5 volt a lázam, akkor ittam egy Paracetamolt és le feküdtem aludni, reggelre jobban voltam és másnap már nem volt lázam. Ma meg meg kaptam és nagyon erős görcseim voltak, muszáj volt gyógyszert igyak, pedig nem szokott kelleni. És most este meg 37,7 a lázam. De nem volt hasmenés se torok fájás se semmi egyéb az elmúlt hónapban. Mi lehet ez? Normális vagy menjek orvoshoz?

2020. nov. 2. 00:15
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ez nem függ össze a 3 nappal ezelőtti rosszulléteddel. A peteéréstől menstruáció végéig megemelkedhet a hőmérséklet (ha lázas leszel nem ettől van), a görcs is természetes, ha nem rosszabbodik a helyzet nem szükséges orvos.
2020. nov. 2. 02:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!