Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon fáj! Mit tudok ezzel...

Nagyon fáj! Mit tudok ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés

Tegnap írtam ki kérdést genitalis herpesszel kapcsolatban... nem akarok szanalmasnak tűnni, hogy új kérdést irok ki, de talán így nem tűnik el a kerdes.

A héten voltam nogyogyasznal huvelybemeneti fajdalom/viszketés miatt, 10 nap, mire megjon a tenyesztes, nem irt fel semmit. Pont másnap viszont jöttek a hólyagok, tegnap meg viselheto volt, viszont mára ott tartok, hogy járni alig birok, hányingerem van a fájdalomtól, es a falat tudnám kaparni.

Neogranormont kentem, hat, nem tudom megallapitani, hogy jobb-e... max egy minimális fokozattal... sos ulofurdot vettem, de az sem használt. Nagy nehezen kivanszorogtam aciklovir krémert, ez talán hatni fog? Tudom, hogy nem múlik el tőle, mwg nem tesz csodát, de legalább ez a fájdalom, amig visszajutok a dokihoz:(

A kérdésem az lenne, hogy van-e valami házi praktika, amit erre alkalmazni tudok? Dobbenetws, de alig talaltam valamit a neten... vagy egyszerűen ez ilyen, ki kell bírni osszeszoritott fogakkal? Ha igen, akkor ez valami borzalom:(

Elnézést a ketsegbeeesett irasert, de tenyleg nagyon szenvedek...

22/N

2020. okt. 30. 12:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Jesszusom... hat, ez borzalmas :(

Nem tudom, hogy fogom ezt tulelni😭

De azert megprobaljuk, utána taxival bemegyunk, es hatha lesz valami megoldas, hogy legalább a fajdalom csökkenjen

2020. okt. 31. 09:17
 12/18 A kérdező kommentje:
Telviran es aloe vera hatására kicsit jobb. Most kamillas es koromviragos "teaval" fogjuk borogatni, a lizint is bevettem. Igy egy 2 ora mulva hatha el tudunk indulni.
2020. okt. 31. 11:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Na, hogy vagy? :)
2020. okt. 31. 13:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Na mi történt azóta kérdező? Mit mondtak/javasoltak az ügyeleten?
2020. okt. 31. 15:14
 15/18 anonim ***** válasza:
52%
Gondolom írtak fel neki jó erős antibiotikumot. Jobbulást!
2020. okt. 31. 15:15
 16/18 A kérdező kommentje:

Koszonom, hogy kérdezitek, tenyleg, rendesek vagytok, mindenkinek megy a zöld kéz! ❤

Irtak fel telviran tablettát, illetve nagyon erős fájdalomcsillapítót (nem jut eszembe a neve, de tramadol es paracetamol van benne, azt tudom). Nem tudom, hogy a lizintol, vagy maris hatott a gyógyszer, de egy kicsit jobban vagyok!!!!!:)

2020. okt. 31. 15:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Hurrá! :) Reméljuk, hogy most már rendben leszel.
2020. okt. 31. 15:42
 18/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!!🥰
2020. okt. 31. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!