Szerintetek kell erről szólnom anyukámnak?
Figyelt kérdés
El szeretnék menni mostmár nőgyógyászhoz, mert ismét több mint 2,5 hétig tartott a menstruációm. Még sose voltam, szerintetek szóljak erről neki, vagy csak kérjek egy időpontot?
Eddig úgy voltam vele, hogy várok amíg elmúlik, de nem változott. Lehet az egész semmiség, ezért lehet fölösleges szólnom. Máskor, ha valami bajom van és szólok, akkor sem igazán érdekli. Ilyen dolgokról pedig még sosem beszéltük.
18/L
2020. okt. 29. 10:48
11/18 anonim válasza:
18 évesen felnőtt vagy, nyugodtan kérj időpontot a nőgyógyászhoz és menj el. Anyudnak nem kell elmondanod, ha úgy érzed.
12/18 anonim válasza:
Ijesztgetem? Hazudjak neki hogy ez így oké? A kollégám majdnem belehalt az időhúzásba, és más tünete nem volt mit a hosszú vérzés...
13/18 anonim válasza:
12-es:
Na de daganattal nem ijesztgetünk feleslegesen. Az ő esetében az kb. a 20. lehet a bajok listáján...
14/18 anonim válasza:
Lehet. De inkább ijedjen meg fölöslegesen, mint legyen tök nyugis, mikor időben segíthetnének még rajta.
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Az eredményt egyébként hol szoktak küldeni? Ügyfélkapum nincs.
2020. okt. 29. 13:25
16/18 anonim válasza:
Neked nem csak rákszűrés lesz, azt ha vissza kell menni levélben szokták kiküldeni. A hormonjaidat is meg kellene nézetni, ezért valószínűleg többször, és több helyre kell menni (+labor, endokrinológus) Több lehetőség van, attól függ, hogy hova mész, bár gondolom magán nőgyógyász nem jön szóba.
17/18 A kérdező kommentje:
Értem. Nem, kórházba tudok csak menni. Akkor ha felhívom a kórház nőgyógyászati részét, elég ha annyit mondok, hogy időpontot szeretnék kérni, vagy ilyenkor már kell a panaszt is?
2020. okt. 29. 13:37
18/18 anonim válasza:
Kedves kérdező ne hidd el, hogy eu normális. Bizony menj el orvoshoz már csak azért is mert ennyi vérzéstől már jó eséllyel vérszegény is lehetsz. Ha nem vagytok anyukáddal rosszban én elmondanám, hátha tudja ki a jó orvos azok közül ahova tartoztok plusz hátha érdekelni fogja. Veszteni valód max egy kis csalódás ha mégsem érdekli. Kérj vérvetelre is beutalót majd a dokitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!