Már vagy 6 napot késik a menstruációm, lehet hogy a stressz miatt van?
KIZÁRT dolog hogy az a "bizonyos dolog" miatt késsen. Kizárt. Nem szexeltem a párommal és utoljára szeptember 19 én jött meg ahogy szokott. 4 napos szokott lenni szeptember 22én ért véget. Ám most október 15 én kellett volna megjönnie és nos, most van 21 e és semmi. Néha gyengén fájt a hasam.(mikor jönne meg) de semmi. Nagyon nagy problémák történtek az életemben október 1-től kezdődően... Mondhatni kicsúszott minden a kezeim közül ez életemben. Újra depresszióba estem, mindennap szorongok, enyhe pánikrohammal kelek fel, és ki vagyok totál akadva mentálisan és fizikailag is. Napok óta nem alszom szinte semmit, mert nem megy. Nyűg az egész , tiszta ideg vagyok befejezetlen és elkezdetlen dolgaim miatt, de nem megy. Szorongok egész nap . Óriási stressz ért. És azóta is tart. Már olyannyira kivagyok borulva ( minden miatt erre ez a rohadt menstruációm is szórakozik velem szóval most meg amiatt szorongok de nagyon remeg a kezem stb) most is ahogy irom pánikba vagyok. Tehát arra gondolok hogy ez a hatalmas idegeskedés stressz, alváshiány és depresszió okozza ezt hogy késik már 6 napja . Lehetséges ez? Mivel másra nem tudok gyanakodni csak erre a rohadt stressz helyzetekre ami bennem van... Mit tegyek? Úgy érzem begolyózok, de már lehet be is golyóztam , nem vagyok önmagam és minden olyan rohadt monoton. Nyugtassatok meg hogy csak a stressz miatt lehet ez, betegségre gondolni se akarok....
21.éves Lány.
"bizonyos dolog"?
Nem mered leírni, hogy szexelni vagy együtt lenni?
Tiszta görcs vagy... És gyerekes is.
Késik pàr napot na bumm, úgy hogy nem volt szex, akkor mit aggódsz annyira hogy erről fél oldalt írtál?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!