Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Erős,vízszerű folyásom volt...

Erős,vízszerű folyásom volt ma többször a kimaradt/ késlelkedő menstruációm után kèt héttel?

Figyelt kérdés
Már 2 hete görcsölgetek,puffadok, mintha meg akarna jönni. Ma többször olyan èrzésem volt, mintha bepisiltem volna kicsit és láttam, hogy nagyon erős vízszerű színtelen-szagtalan folyásom van.
2020. okt. 18. 18:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Juj! Gratulálhatok? :)

Én nem tervezek terhességet, megszakítással "vèdeketünk" ebben a hónapban párszor.

Amikor meg kellett volna jönnie csak egy pötty sötétbarna, másnap meg egy pacatnyi folyás kicsi vérrel keverve. A doki nem látott semmit, teszt negatív volt. Azóta menzeszszerű görcsök és brutálisan sokat pukizok.Nem viccelek, tegnap szinte percenkènt órákon keresztül. Már nem tudom mit gondoljak.

2020. okt. 18. 20:38
 12/18 A kérdező kommentje:
Ja èn nem szépültem meg...ilyen beesett fejem tán akkor volt, amikor annó végigpiàltam az éjszakát. Nagyon mély karikák nőttek a szemem alá 2 hét alatt, pedig alszok èjszakánként rendesen.
2020. okt. 18. 20:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Azért egy tesztet csinálhatnál a biztonság kedvéért, ha kimarad egy menstruáció és nem vagy terhes akkor nem ártana megnézetni magad egy orvossal. Persze lehet ez most csak egy kicsit furcsább, elmaradt menstruáció, annyi minden előfordulhat.
2020. okt. 19. 10:46
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszi.Jővőhétre kaptap időpontot.
2020. okt. 19. 22:57
 15/18 anonim ***** válasza:

Gratulálhatsz, mert már 6,5 éves a szentem. Azt elfelejtettem írni, hogy nem most decemberről beszéltem. Hát ha nem is tervezted, de mégis terhes vagy, remélem sok örömedet fogod benne lelni. Én nem akartam gyereket, a férjem kedvéért mentem bele, de soha nem bántam meg. Onnan kezdve varázslat volt, hogy sejteni kezdtem, nem egyedül vagyok. Amikor már biztos volt, minden nap megnéztük egy könyvben, épp hogy fejlődik a kisbabánk. Ebben a könyvben:

[link]

De én megszakításostól sosem estem teherbe.

2020. okt. 20. 02:09
 16/18 A kérdező kommentje:

Nagyon érdekes a történeted. :)

És örülök, hogy boldogságot okozott nektek.Mi nem tervezünk babát, de ha jön, akkor jön. :D

2020. okt. 20. 07:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Én kismama vagyok most és azóta van ilyen "pisihez hasonló" vízszerű folyásom.
2020. okt. 21. 01:45
 18/18 A kérdező kommentje:

Jövőhéten pénteken van időpontom az orvosnál.

Tegnap egyszer megint volt egy löketnyi erős folyásom, pedig napok óta szàraz vagyok alul.

Meló után meg hazajöttem és azon kaptam magam, hogy 5 perc alatt bevágtam egy nagy darab hùst, egy kis kolbászt meg egy almát, mint aki mindjárt éhen akar halni. Hormonprobléma okoz ilyen tüneteket?

2020. okt. 21. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!