Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Emiatt többször. Is átáztam;...

Emiatt többször. Is átáztam; ( Mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
Az a gondom hogy most jött meg a mensim és mikor betétet használok akkor a szárnyba szívódik és emiatt volt hogy átáztam. Vágjam le a szárnyát?

2020. ápr. 28. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Ha a szárnyába ivódik, akkor nem megfelelően ragasztod fel, vagy nem megfelelő méretű a bugyi. Ezen a levágás nem segít.
2020. ápr. 28. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Próbálj ki másik méretet és cserélj gyakrabban.
2020. ápr. 28. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
A betétet gyakran kell cserélni, ez az, amivel nem szabad spórolni. Illetve lehet nagyobb méretű kellene, esetleg egy másféle bugyi vagy egy másféle betét. Nekem a noname 100forintos boltba kapható olcsó betétek nem váltak be. Sajnos csak a libresse vagy always.
2020. ápr. 28. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Szárny nélküli is létezik

Ha levágod a szárnyt csak jobban át fogsz ázni

2020. ápr. 28. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Esetleg tampon vagy intim kehely? Az utóbbival ha jó a méret,nem tudsz átázni.
2020. ápr. 28. 21:41
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Nagyobb nedvszívó képességű betétet tegyél be, cseréld gyakrabban. És vegyél hozzá olyan bugyit, ami takarja a feneked és elég passzentos a combhajlatodnál. Nagyon híg menzeszt okozhat egyébként vérszegénység is, egyél több céklát, almát, marhahúst meg májkrémet - vagy szedj vasat.
2020. ápr. 28. 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is nagyon bő folyásom van, mindig óránként cserélek betétet. Ezt javaslom neked is
2020. ápr. 29. 09:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem azért, mert nem jó helyen volt, esetleg elmozdult a betéted. Vagy ha vacak betétet hasznász, akkor lehet, h lefolyt róla, mielőtt még beszívta volna.

Erre az a megoldás, h olyan bugyit veszel fel, ami szorosan a helyén tartja a betétet. Ugyanis, ha nincs szorosan a helyén, és hézag van a betéted, és a tested között, akkor azon könnyedén utat tör magának kifele, és a betét mellé is folyik. Főleg, ha egyszerre sok jön, mivel akkor kell egy kis idő, míg mindet fel tudja szívni, addig pedig ott van a felszínén, amin simán el tud folydogálni... Viszont, ha passzosan ott van, akkor nincs ilyen probléma, mert nem tud másfele távozni, csak a betét belsejébe.

Az elmozdulást meg úgy lehetiküszöbölni, h nagyobb méretű betétet hordasz. Én pl mindig éjjelit hordok végig az egész mensim alatt, pedig nem lenne indokolt, mert nem vérzek annyira, h az kelle, viszont, én azzal érzem magam biztonságban, szeretem, h olyan hosszú és széles, ezért ha el is mozdulna a betétem, akor is ott van alattam, és tudom, h maximum annyi történhet, h nem a betét közepére megy, hanem valamelyik oldalra, de akkor is a betétre, nem pedig mellé!

2020. júl. 3. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!