Emiatt többször. Is átáztam; ( Mit lehet ez ellen tenni?
Szárny nélküli is létezik
Ha levágod a szárnyt csak jobban át fogsz ázni
Szerintem azért, mert nem jó helyen volt, esetleg elmozdult a betéted. Vagy ha vacak betétet hasznász, akkor lehet, h lefolyt róla, mielőtt még beszívta volna.
Erre az a megoldás, h olyan bugyit veszel fel, ami szorosan a helyén tartja a betétet. Ugyanis, ha nincs szorosan a helyén, és hézag van a betéted, és a tested között, akkor azon könnyedén utat tör magának kifele, és a betét mellé is folyik. Főleg, ha egyszerre sok jön, mivel akkor kell egy kis idő, míg mindet fel tudja szívni, addig pedig ott van a felszínén, amin simán el tud folydogálni... Viszont, ha passzosan ott van, akkor nincs ilyen probléma, mert nem tud másfele távozni, csak a betét belsejébe.
Az elmozdulást meg úgy lehetiküszöbölni, h nagyobb méretű betétet hordasz. Én pl mindig éjjelit hordok végig az egész mensim alatt, pedig nem lenne indokolt, mert nem vérzek annyira, h az kelle, viszont, én azzal érzem magam biztonságban, szeretem, h olyan hosszú és széles, ezért ha el is mozdulna a betétem, akor is ott van alattam, és tudom, h maximum annyi történhet, h nem a betét közepére megy, hanem valamelyik oldalra, de akkor is a betétre, nem pedig mellé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!