A nagy baj, ha 14 évesen még nem állt be a menstruációm? Van hogy fél évig meg sincs.
Azt az osztálytársaimnak már normálisan beállt.
A nyári szünetben is csak egyszer volt meg, még júniusban.
Vajon mi lehet a baj?
Anyu azt mondja neki ennyi idős korában már beállt.
Szia!:)
Nyugi ez teljesen normális. Nekem 14 évesen jött meg, aztán egy évig semmi nem volt és még csak most kezdett el beállni 18 éves koromra...
De a fogyókúra nem túl jó ilyenkor. Ismertem egy lányt aki fogyózott és nem jött meg neki az istenért sem(azt hiszem fél évig) de mivel a szülei gyanították, hogy mi miatt van elvitték orvoshoz. Olyan injekció és gyógyszer kúrára fogták, hogy csak na...Szóval szerintem jobb ha inkább csak sportolsz:))
L/18
Nekem 15 évesen jött meg először, viszont szinte azonnal beállt...
Amúgy meg szerintem nem érdemes a többiekhez hasonlítanod magad, mindenki a saját ritmusában fejlődik. Esetleg ha mondjuk még 1 év múlva sem áll be teljesen, érdemes orvoshoz fordulnod.
Attól is függ, hány éve menstruálsz.
Még fiatal vagy, ilyen korban nem gáz. Ha 16 éves korod körül sem változik, akkor nőgyógyász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!