Menstruáció után 1 héttel is barna folyás mitől lehet?
Vasárnap jött meg a menstruációm, akkor kezdtem el fogamzásgátlót (Estelle 0,020/0,075 mg). 3-4 napig szokott tartani, de még most is van egy kis barna folyásom. Ma reggel együtt voltunk párommal, és picit véreztem is. Mitől lehet? Ez csak ilyen tisztulás, vagy valami gond lehet? Voltam nőgyógyásznál is kb 3 hete rákszűrésen, ott nem találtak semmi bajt.
20/L.
Semmi. Olvasd el a betegtájékoztatót.
"A kombinált fogamzásgátlók alkalmazásának első néhány hónapjában rendszertelen (pecsételő vagy áttöréses) vérzés jelentkezhet a szabályosan ismétlődő megvonásos vérzések közötti időszakokban. Lehetséges, hogy emiatt tisztasági betétet kell viselnie, azonban folytassa továbbra is az előírt módon a gyógyszer szedését. Amint szervezete alkalmazkodott a gyógyszer hatásaihoz, a rendszertelen vérzés is megszűnik (rendszerint 3 csomag felhasználása után). Ha makacsul fennáll, erősödik vagy újból jelentkezik a vérzés, forduljon orvoshoz."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!