Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet menstruáció után...

Mitől lehet menstruáció után 2 héttel barnafolyasom?

Figyelt kérdés

2 hete kezdődött a menstruációm. Kb 6 napig tartott. Most barna folyást tapasztaltam. Tegnap kezdodott. Világosbarna színe volt, nem volt túl sok. Ma már halványabb lett és kevesebb van.

Mitől lehet ez? Valaki tapasztalt hasonlót? A párommal szeretkeztünk a menstruációm első napjához viszonyítva 5ik 6ik illetve 11ik 12ik és 13ik napon.

Az elejen csak betette egy kicsit de nem ment el bennem aztán használtunk gumit. (Kb minden alkalom így volt)

Ilyen meg sohasem volt velem. Nem tudom mire utalhat ez a folyás kicsit aggódom a beágyazódási vérzéstől mert még nem igazan tervezünk babát. Annak milyen színűnek kellene lennie? Vagy ez a folyás más valamire utalhat? Mikor csináljak tesztet? A következő menstruációmat 25-26a körül várom.

2019. nov. 18. 16:01
 1/5 A kérdező kommentje:
És nem szerel semmilyen fogamzásgátlót
2019. nov. 18. 16:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Betette egy kicsit, aztán gumit használtatok, nem vagytok éppen felelősségteljesek. Akkor csinálj tesztet, ha nem jön meg. A barátodat meg ne engedd, hogy gumi nélkül csinálja! A pecsételés sok mindent jelenthet, erre nőgyógyász tud válaszolni.
2019. nov. 18. 16:10
 3/5 A kérdező kommentje:
És épp edzésem közepen vettem eszre ezt a világosbarna folyást. Sokat kihagytam lehet megerőltettem magam. Vagy ilyen nem lehetséges?
2019. nov. 18. 16:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A női hormonháztartás bonyolult, akár megerőltetés, stressz, betegség is lehet, nem feltétlenül nőgyógyászati probléma.
2019. nov. 18. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez ovulációs vérzés is lehet, előfordul és természetes.
2019. nov. 18. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!