Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barna folyás menstruáció...

Barna folyás menstruáció előtt egy héttel?

Figyelt kérdés

Most van a 20. Cikusnapom de arra is gondoltam hogy a középidős dolog most van. Ami meg megin furi mert 14. és 15. napon is volt nagyon pici barna folyás de ez most nagyobb. Múlt hónapban is úgyanez volt és nem emlékszem de majdnem egy hétig barnáztam és asszem egy héttel később is jött meg a vérzésem eddig nem volt ilyen problémám....kiváncsi vagyok hogy most meddig lesz ez megint arra is gondolok hogy lehet hogy előbb fog megjönni mert kétoldalt szurkált most meg enyhe görcsöket is érzek. Tegnap hasmenésem volt egész nap jó mondjuk pár hete stresszesnek szoróngosnak érzem magam leget hogy ez is befolyással van. Nem szedek fogamzásgátlót és jelenleg nincs senkim se. D vitamint szedek 4000 NE ami elcileg a hormonoknak jó tesz.

27/n

2019. ápr. 11. 14:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Erre én is szeretném tudni a választ. Egy hét múlva lesz mentruációm, de ma van a harmadik japja, hogy barna folyásom van, elég nagy mértékben. Semmien fogamzásgátlót nem szedek. Utóbbi két hétben stresszes vagyok, meg egy picit fel is vagyok fázva.

Na meg a wct járom mindig úgy érzem hasmenésem lesz

2019. ápr. 12. 14:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Hasmenés az nekem is volt tegnapelőtt de azóta max olyan érzetem van de szentem a görcs miatt....lehet hogy nekem előbb jön meg én egyáltalán nem vagyok felfázva....én most azon vagyok hogy sok folyadékot vigyek be
2019. ápr. 12. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!