3. napja nem tudok kakilni, segitseg?
Meg hetfo este voltam utoljara vecen, azota sajnos nem megy es kezdek aggodni. Probqlkozom de nem jon semmi vegtermek ki... Valami gyors megoldasra lenne szuksegem, de valami olyat ami nem fosat meg tulzottan, mert suliban leszek utana pedig rogton a baratomhoz megyek es egyik helyen se szeretnem emiatt kellemetlenul erezni magam.
19l
éhgyomorra sok tej
vagy a patikában van hashajtó...
Nalam ez heti szinten tortenik sajnos. Pedig probaltam gyumolcsoket tejet stb
Egyedul a kave valik be
5-ös
Teljesen normalisan etkezem, nem fogyókúrázom, sőt az utóbbi napokban inkább nagyobb étvágyam volt, többet ettem. Ettem húst, zöldséget, halat, tehát változatosan. Egyáltalán nem általános ez nálam, ezért is aggódom, szinte minden reggel szoktam kakilni, de előfordul hogy napközben vagy este. Ma reggel megittam majdnem egy liter tejet, de egyelőre semmi, egy ideig még suliban vagyok, aztán megyek haza. Kimentem egyik szünetben vécére, de sajnos semmi se jött...
6-os
És az tényleg hatásos? Nem hallottam még róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!