Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Foggátló utáni hajhullás...

Foggátló utáni hajhullás ellen kérek segítséget. Tippek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Májusban hagytam abba a foggátlót, júni végén kezdtem tapasztalni a hajhullást zsírosodással együtt.

Hajgyógyász megállapította, hogy Diffúz hajhullásom van és a fejbőröm Sebhorreásan zsírosodik (olajosan zsírosodik)

Bőrgyógyásznál is rákérdeztem, Ő a Forcapillt ajánlotta, szedem 1,5 hónapja, de sajnos nem látok válltozást.

Varga samponnal mosok hajat és használom hozzá a cseppet is, továbbá patikába kapható kén samponnal is mosom, ami 1 napot tól ki mosás terén vagyis így 2 naponta kell hajat mosnom.(akkor vesztem a legjött hajszálam)

Mensim, vérképem rendben van, csak aggaszt, hogy a hajam 30%-a már oda van, ráadásul alapból vékony szálú hajam van..

Segítséget és a tippeket szeretnék kérni aki szintén hasonló cipőben jár vagy járt, nektek mi segített? Mennyi ideig tartott a hajhullás? Mikor és mitől rendeződött?

Köszönöm szépen,

25N

2020. okt. 7. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:
És a foggátló meggátolta, hogy új fogaid nőjenek ki?
2020. okt. 7. 16:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Meg kellene a hormonokat nezetni, plusz egy teljes verkepet, lehet, hogy hianyod van valamibol, es azt kellene potolni elso korben. Egyebkent nekem ezek a samponok meg kivulrol hasznalhato csodaszerek nem segitettek semmit, csak szaritottak a fejborom. Ami viszont segitett, az a kollagen+ c-vitamin, ezzel bajt nem csinalsz, ha elkezded szedni,maximum nem hat.
2020. okt. 7. 16:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Fogamzásgátló*

Túl vagyok már mindenféle vitaminokon is... de megpróbálom, hiányom nincs, teljesen jó a vérképem.

Köszi!

2020. okt. 7. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!