Reménytelen hajhullás? Hova fordulhatnék még segítségért?
Sajnálom a helyzeted, szörnyű lehet :(
Igazán nincs tapasztalatom a témában, de azt hallottam, hogy az ecetes hajmosás segíthet...bár amennyi dolgot kipróbáltál már, biztosan nem mondtam újat.
Szurkolok, hogy megtaláld a megoldást!!! :)
Endokrinológiai okok:
-Pajzsmirigy alul működés is okozhat.
-Tesztoszteron magasabb szintje.
-Ösztrogén/progeszteron arány megváltozása is okozhatja ezt, amikor az ösztrogén kerül túlsúlyba. Lehet időnként nincs tüszőrepedésed és ilyenkor nem képződik sárgatest a helyén, ami progeszteront termelné.
Vagy , ha esetleg túlsúlyos vagy a hasi háj is termel ösztrogén jellegű hormont pluszba, ami nem kéne és ráadásul ugye nem úgy mint a petefészek, nem ciklikusan, hanem az év mind a 365 napján. Szóval folyamatosan, bár a szervezetnek semmi szüksége nincs rá.
Nekem is hullik a hajam már lassan egy éve folyamatosan ,eddig csak ősszel-tavasszal hullt, de már nyáron is télen is.
Szerintem a stressz miatt van,eddig használt a varga hajcsepp szinte rögtön .Hidd el a stressz az oka mindennek
az ellen kell vmit tenni.Meg mindennap kenni vmi szesszel v vmivel a tiszta.Bár én is keresem a megoldásokat folyamatosan,és én is sokszor kiakadok...:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!