Aggódom, segítséget kérnék szülés utáni hajhullás, kopaszodás témában?
Figyelt kérdés
5 hónapja szültem és tudom, h elvileg normális a hajhullás ilyenkor. A gondoom inkább az, hogy a halántékom és a homlokom felöl látványosan szinte kopaszra ritkult a hajam. Van még pár szál, de nem sok. Ott is visszanő majd, vagy inkább menjek dokihoz ezzel? És milyen dokira tartozik ez a fajta tünet?2012. júl. 30. 12:29
1/5 anonim válasza:
Hogy vissza nő e, és mennyire azt nem tudom. De szerintem bőrgyógyászt kell vele felkeresni, ha gondolod.
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy valamilyen gyulladás van a szervezetedben, a hajhullás általában arra utal. Szerintem inkább házi orvoshoz menj, majd beutal vérvételre és egyéb vizsgálatokra, ha szükségét látja. Fogaid rendben vannak? Lehet akár egy gennyes, gyulladt fog miatt is.
3/5 A kérdező kommentje:
járok fogdokihoz kezelésekre, vannak kissé gyulladt területek, de semmi komoly, gennyes v ilyesmi
2012. júl. 30. 12:54
4/5 anonim válasza:
Szia!
Sajnos én is így jártam szülés után, minden hajmosás után sírtam, szinte csomókban hullott. Nekem a homlokomnál ritkult meg. 10 hónapos koráig szopizott a kisfiam, ahogy "elhagyta"a cicit, magától kezdett visszanőni a hajam...
5/5 A kérdező kommentje:
Már elkezdtem szedni vasat is, hátha... :)
2012. júl. 30. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!