Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most lesz egy kérdésem, ami...

Most lesz egy kérdésem, ami miatt lehet, hogy sokan idegesek lesznek, vagy mérgesek. De semmiképp se ítéljetek el, vagy írjatok csúnyát. Csak érdekel, hogy mit gondol a többség. Mert ilyesmiről az én anyámmal beszélni nem lehet.?

Figyelt kérdés

A kérdés. Érdemes szülni?

Én még fiatal vagyok, ezt megmondom, de hogy őszinte legyek, mélyen undorítónak, megalázónak találom a szülést. Az utána való dolgokról ne is beszéljünk. Engem nagyon megdöbbent, hogy mennyien mennek manapság szülni, noha semmi értelme. Kapsz egy emberi életet, amit kín keservesen hoztál ki, de aztán az úgyis elhagy. Felnő, és le se fogja szarni a fejed. Meg egész végig panaszkodik, hogy milyen szar vagy. Ennek így van értelme?

2020. okt. 6. 12:28
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Ezt a gyerekkérdést mindig elodáztuk azzal, hogy még van rá idő, stb.

Nem tudom a szilárd álláspontját.

És #16os - köszi :)

2020. okt. 6. 13:23
 22/23 anonim ***** válasza:
Fogadj orokbe. Az kenyelmes. Ugyanigy erzek en is,mint a Kerdezo.
2020. okt. 7. 04:30
 23/23 anonim ***** válasza:
Sokféle anya van. Nem bírom az előítéleteket. Miért néznék ki undorítóan? Szülés után már 3 nappal annyi volt a súlyom, mint előtte. 3 éves koromtól sportolok, terhesség alatt is így volt. Nem szakadt szét a puncim. Én nem állítom, hogy 3 hét múlva már olyan volt, mint régen, mert kb. fél év kellett neki. Striáim nem lettek. A mellem tényleg változott kicsit, hiába nem szoptatok már nagyobb és nem olyan hetyke, mint volt, de az undorítótól nagyon messze van. Sok nőnek alapból, szülés nélkül ilyen. Voltak nehéz napok meg vannak is, de ez nem a gyerek miatt van. Ha kutyát vagy macskát tartasz, ott is vannak nehézségek. Ilyen, amikor gondoskodsz valakiről. Összességében messze több vidámság és öröm van a kisfiamban, mint nehézség.
2020. okt. 7. 04:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!