Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hova forduljak, ha szerintem...

Hova forduljak, ha szerintem mellrákom van? 17/l

Figyelt kérdés

2020. szept. 26. 19:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%
Az, hogy ajánlják, nem jelenti azt, hogy te 17 évesen ne vehetnéd igénybe. Amúgy honnan sikerült diagnoszizálnod, hogy mellrákod van, miből szűrted le? Dr. Google megvizsgált ugye?
2020. szept. 26. 19:48
 12/21 anonim ***** válasza:
78%

Bezony am, mammografiat nem csinalnak, de mell ultrahangot maganrendeloben is erdemes. Hosszu evekig 9ezer volt, szerintem erre erdemes aldozni. Rutinos orvos latja, ciszta, vagy barmi nem gyanus-e.

En tele vagyok artalmatlan cisztakkal. Egyszer vekonytus-biopsziat is vetettem, mert nem volt 100%-osan egyertelmu.

Biztos nem mellrak, de megnyugszol, ha megtudod, a mirigyeid, vagy barmi mast tapintottad-e ki.

2020. szept. 26. 19:48
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Háziorvoshoz menj, illetve nem menj, csak hívd fel. Majd ő eligazít.
2020. szept. 26. 20:09
 14/21 anonim ***** válasza:
14%
Szinte kizárt, hogy 17 évesen mellrákod legyen. Ne stresszeld magad ilyen marhaságokkal.
2020. szept. 26. 21:30
 15/21 anonim ***** válasza:
52%

Ugyanúgy szinte kizárt, hogy mellrákod legyen és azt öndiagnosztizáld magadnak, mint ahogy kizárt, hogy 17 éves korodra orvosi diplomád legyen, hogy egyáltalán diagnosztizálhass.

.

Ha jót akarsz magadnak félreteszed a hisztit és megnyugszol, ha bizonyosat akarsz, felkeresel egy szakorvost.

2020. szept. 27. 06:41
 16/21 anonim ***** válasza:
52%
Mi az hogy "szerinted"?
2020. szept. 28. 11:33
 17/21 anonim ***** válasza:
82%

Van egy ismerősöm, rendszeresen kijár a temetőbe a 21 évesen elhunyt nővére sírjához, akinek szintén azt mondták, hogy túl fiatal a mellrákhoz.

Kérdező, keresd fel a háziorvosod, legfeljebb feleslegesen mentél!

2020. szept. 28. 11:38
 18/21 anonim ***** válasza:
79%
Első miért kell ugyan azt a választ leírnod 15ször? Te valami látnok vagy? Valóban 17 évesen kicsi az esélye a mellráknak de ha a kérdező fájfalmat vagy csomókat érez a mellében akkor annak mindenképp érdemes utána járni. Nekem nőgyógyász adott beutalót ultrahamgra mikor 21 éves voltam. De a háziorvos is biztosan tud segíteni. Hívd fel valamelyiket és kérj időpontot. Egyébként ha csak menses előtt érzel fájdamat az normális. Csomók meg kialakulhatnak a mellben nem kell mindjárt megijedni.
2020. szept. 30. 13:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nékünk EÜ suliban tanították a mell önvizsgálatát. Honnan veszed, hogy a kérdező nem végzett magán ilyet és talált valami szokatlant? Lehet nem rák, csak egy csomó, de nem lehet tudni így légből kapva, hogy tényleg túlzott ijedtség, vagy kóros elváltozás.
2020. okt. 4. 03:16
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy közeli hozzátartozóm,ő benne volt egy ilyen csoportba.Mellrákos csoportba.Egyszerűen el voltam képedve,hogy mennyi nőnek van.És tényleg egyik szebb mint a másik,és hiába van gyereke.Sokan közülük ki is írta,hogy búcsúzom mert nagyon kevés van hátra.Ráadásul a feltett fotók és az a leépülési fázis szörnyű.Én arra emlékszem,hogy gyerek koromban nem hallottam ilyeneket.Sőt cukorbeteg sem volt szinte senki.Igaz egy olyan fiú volt az iskolában aki az volt.De most meg már népbetegség.
2020. okt. 5. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!