Milyen orvoshoz forduljak ha Candida gyanum van?
Sziasztok!
Elég sok panaszom van ami utalhat Candidára is ami a beleimbe van.(korpa,akne,hüvelyfolyás,hajhullás,menstuációs zavar,sűrű hasfájás,hasra hízás)
Fogalmam sincs milyen orvoshoz forduljak ,hogy megbizonyosodjak hogy mi is a bajom valójában.
Na sejtettem.... ☹☹☹
Véletlenül nem árul olyan " tuti " anticandida cuccokat, ami megold minden bajt! ĢRrrrrr...
Cuccot nem ,csak etrendet 200ezer ft-ert.😂
amit nem engedhetek meg magamnak , de ha meg is engedhetnem akkor is orvoshoz fordulnék legelőször.
Bírom az ilyen antalvali féle életmódtanácsadókat, Akik amúgy kb mùkörmös v bolti eladó képzettséggel rendelkeznek...
Irány a házidoki!
Tudtam!
Ne bízd magad sarlatánokra, mert csak a bukszádat fosztják ki!
Nőgyógyász, bőrgyógyász, és főleg gasztroenterológus. Ha nem mondod meg, hogy Candidára gyanakszol azt fogják utoljára vizsgálni, ugyanis a szervezetben egyébként is megtalálható.
Mindenképpen nőgyógyásszal (lehetőleg endokrinológus) kezdj, mert egy része
a probémáidnak egyértelműen hormonzavar.
#8: Csatlakozom!
Pár éve volt nagy "divatja" a candidának, és pont ilyen önjelölt "szakértők" csináltak is valami humbug tesztet. Örömittasan prezentálták, hogy candida van a páciens vérében. Naná, hogy van! MIndenkiében van. CSak az nem mindegy, hogy mennyi. Ja, azt már nem tudta kimutatni az áltudományos tesztjük...
Minden arra ment ki, hogy jó sok pénzért életmódtanácsokat osztogassanak, vagy étrendkiegészítőket áruljanak horror áron.
Háziorvos, nőgyógyász, endokrinológus!
Szerintem az orvos is első körben pajzsmirigy és kapcsolódó hormonvizsgálatokkal fogja kezdeni. Ott sokminden kiderül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!