Milyen orvoshoz forduljak?
Figyelt kérdés
A haziorvost kerlek ne ajanljatok, mert mar beszeltem vele es nem mondott semmit. 1,5 hónapja fajnak a melleim, a mellkasom, de nem mindig ugyanolyan intenzitassal. Probaltam elhinni, hogy a menstruaciomhoz van koze, mert amikor megjott, nem fajt, de tegnap megemeltem egy nehezebb targyat, lehet, hogy rosszul, mert azota uregesnek erzem a mellkasom (hol erosebben, hol gyengebben) , a szegycsontnal nyomast erzek es a honaljam is faj. Nogyogyaszhoz menjek, hogy küldjön ultrahangra, hormonvizsgalatra, kardiologushoz, ful orr gegeszhez? Teljesen tanacstalan vagyok. Laboreredmenyem semmilyen jelentos elterest nem mutat, aszerint enyhe gyulladas van a szervezetemben2020. szept. 5. 12:27
1/7 anonim válasza:
Háziorvosodnak be kellett volna utalnia mellkasröntgenre, ultrahangra. Nem jutott esetleg eszébe? Szerintem kérj tőle beutalót, vagy ha magánban gondolkozol, akkor nézz egy belgyógyászt.
2/7 A kérdező kommentje:
A haziorvos csak telefonon beszelt velem es annyit mondott, hogy surgos esetben lat el a virus miatt.
2020. szept. 5. 14:09
3/7 A kérdező kommentje:
Ha hetfon vagy kedden bejutok ful orr gegeszhez, akkor o mellkas rongtenre lekuldhet engen? Hozza tudnek eljutni a legkorabban, nogyogyaszhoz csak hetek mulva
2020. szept. 5. 15:16
4/7 anonim válasza:
A megemelés hasi problémákat szokott okozni.
Ne emelj nehezet!
Talán korábban volt egészségi probléma a melleddel ezért fokozottan aggódsz.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem volt, csak mostanaban fajnak, ide leszek 20. 19 kilot emeltem meg
2020. szept. 5. 18:42
6/7 A kérdező kommentje:
Azota voltam vervetelen, vizeletvizsgalaton, mellkas rontgenen... A vervetel gyulladast jelzett, a vizeletemben talaltak nitritet es v.uledek "4-5fvs bakterium", v.feherje "h.nyom"
Rontgen negativ. Juliusban fel voltam fazva, vereset pisiltem, azota az nem jott elo, a vizelet eredmenyek azt mutatjak, hogy meg bennem van a bakterium?
2020. szept. 14. 11:04
7/7 anonim válasza:
Az áteresztő bél szindróma (amire a gyulladás is utal) egyik tünete az "indokolatlan" izom-, vagy ízületi fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!