Cseréljek ismét betétet ha becsurrant egy kis pisi?
Megvan a menszeszem, kb 10 perce voltam cserélni
Azonban fel vagyok fázva, erősen tüsszentenem kellett az előbb és kijött egy kis pisi is, mikor a csere után kijöttem a mosdóból
Cseréljek most akkor ismét, vagy megvárhatom míg a vérzés miatt kell cserélni? Tekintve h még cska most tetetm be
Ti mit csinálnátok, esetleg járt már valaki hasonlóan?
Szerintem felesleges. Én is ebben a helyzetben vagyok, amikor meg vagyok fázva, vagy sok alkoholt iszom, h hapcizásnál, hirtelen mozdulatnál stb néhány csepp kiszalad. Hál istennek tényleg nagyon kevés, amennyit egy sima eü betét még lazán elbír.
Szóval én is sokszor járok így, de azért nem cserélem le külön a betétet, csak amikor amúgy is kellene. A szag miatt ne aggódj, az nem érződik, mert olyan kicsi mennyiség, h simán elnyomja a mensiváladék szaga (amire megjegyzem 5-ös válaszoló, simán meg lehet érezni egy csomó nőnél). Ráadásul a még folyadékként is összekeverednek, nem úgy van, h "na itt van az a kis pisi, amott meg már a vér", mert a betét belsejében szép lassan eloszlik a cucc és keveredik. Nekem meg még sosem csípte a bőröm, a pisi a betétben, már csak azért sem, mert ha beszívta, akkor azt nem engedi vissza szivárogni, tehát nem is tud a bőrrel érintkezni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!