Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Cseréljek ismét betétet ha...

Cseréljek ismét betétet ha becsurrant egy kis pisi?

Figyelt kérdés

Megvan a menszeszem, kb 10 perce voltam cserélni

Azonban fel vagyok fázva, erősen tüsszentenem kellett az előbb és kijött egy kis pisi is, mikor a csere után kijöttem a mosdóból

Cseréljek most akkor ismét, vagy megvárhatom míg a vérzés miatt kell cserélni? Tekintve h még cska most tetetm be

Ti mit csinálnátok, esetleg járt már valaki hasonlóan?

2020. szept. 26. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
1-2 csepp elfér ha otthon vagy
2020. szept. 26. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ha számodra nem kellemetlen, akkor nem fontos egyből. :)
2020. szept. 26. 16:43
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem baj a pisiszag, ne cserélj.
2020. szept. 26. 16:51
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
A betét szerintem szagtalanít is valamennyire. Szerintem csináld, ahogy érzed. Bajod nem lesz tőle. Lehet, hogy sokkal hamarabb megtelik a betét, mert a menstruáció nagyon kicsi mennyiség, ahhoz képest a kevésnek tűnő vizelet nem kevés. De érezni fogod, ha kezd kellemetlenné válni a betét, akkor cseréld ki és kész.
2020. szept. 26. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:
96%
A betét szagtalanít, máskülönben a menzeszt is érezné mindenki körülötted, viszont a pisi csípni fogja a bőröd.
2020. szept. 30. 15:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges. Én is ebben a helyzetben vagyok, amikor meg vagyok fázva, vagy sok alkoholt iszom, h hapcizásnál, hirtelen mozdulatnál stb néhány csepp kiszalad. Hál istennek tényleg nagyon kevés, amennyit egy sima eü betét még lazán elbír.

Szóval én is sokszor járok így, de azért nem cserélem le külön a betétet, csak amikor amúgy is kellene. A szag miatt ne aggódj, az nem érződik, mert olyan kicsi mennyiség, h simán elnyomja a mensiváladék szaga (amire megjegyzem 5-ös válaszoló, simán meg lehet érezni egy csomó nőnél). Ráadásul a még folyadékként is összekeverednek, nem úgy van, h "na itt van az a kis pisi, amott meg már a vér", mert a betét belsejében szép lassan eloszlik a cucc és keveredik. Nekem meg még sosem csípte a bőröm, a pisi a betétben, már csak azért sem, mert ha beszívta, akkor azt nem engedi vissza szivárogni, tehát nem is tud a bőrrel érintkezni....

2021. okt. 22. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!