Miért fázok fel folyton?
Én úgy érzem, vigyázok magamra. Szinte mindig van rajtam zokni vagy papucs, nincs kint a bokám hideg időben, nedves fürdőruhában nem árnyékra, hanem a napra fekszek.
Nemi életet nem élek (max a kezemmel, ha az számít), de mindig kezet mosok előtte, és szokásom utána (kb az esetek felében előtte is) elmenni pisilni.
Egyszerűen nem értem miért fázok fel évente kb 10*, főleg nyáron szokott ilyen lenni, hogy elmegyek strandolni/medencézek/szimplán lezuhanyzok vagy lefürdök, és másnap egész nap pisilnem kell, és csíp, éget egész álló nap, napokon keresztül.
Jaj basszus🙄
És nyáron mit csináljak?
Haljak meg a melegben, és unatkozzak, mert nem csinálhatok semmit?
A családdal megyünk nyaralni, vizes helyekre, nagyon depresszív lenne nem fürdeni
Köszi szépen!
Mondjuk, míg tart ez a nyavalya, nem szoktam vízbe menni, meg még utána pár napig, hogy tuti elmúljon.
De azt hiszem ezentúl óvatosabb leszek, és rögtön zuhanyzom inkább medence, tó, tenger után.
Tőzegáfonyát régen szedtem, addig nem is volt gond, aztán egy idő után nem vettünk, mert anya szerint "minek az", majd, mikor vissza-visszajött, szedtem Urzinolt, amitől hamarabb elmúlt.
Csak most nem tudom, van e itthon bármi is, emlékeim szerint elfogyasztottam az utolsó szemet.
És elnézést, hogy tiszteletlen stílusban írtam vissza, csak így hirtelen lesokkolódtam, mert kb egész életemben imádtam a vizet, és nehéz lenne lemondanom róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!