Ha az elso terhessegnel nem volt toxemia a masodiknal lehet?
Figyelt kérdés
Most várom a masodik babamat,es teljesen be vagyok panikolva. :(#Terhessegitoxemia
2020. szept. 23. 21:11
2/7 A kérdező kommentje:
Marmint mennyi valoszinusege van?
20 eves vagyok, nincs tulsuly, magasvérnyomás,cukrobetegseg. Igy nincs ra sok esely , ugye?
2020. szept. 23. 21:27
3/7 anonim válasza:
Mennyi a valószínűsége? 50% vagy lesz, vagy nem lesz.
Komolyra fordítva a szót, nem tudom. Szerintem azt senki nem tudja, hogy személy szerint neked mennyi esélyed van erre. Amit leírtál az alapján nem valószínű. A többségnek nem lesz.
4/7 anonim válasza:
Akárhányadik terhességednél is lehet.
Bár én a helyedben inkább azon aggódnék, hogy miért várom a második gyerekemet 20 (!!!) évesen.. Az elsőhöz is korai lenne.
5/7 A kérdező kommentje:
Utolso,ez azert nevetseges.🤣 Nem fogok 40 evesen szulni,nalunk ez a megszokott,es nem,nem vagyok kisebbsegi ember.🤣
2020. szept. 30. 11:55
6/7 anonim válasza:
Te dolgod, nem azért mondtam.
De elég fura, hogy tanulás helyett gyereket szülész és nevelsz..
Senki sem mondta, hogy 40 évesen kell szülni, de 26 előtt szülni az elsőt nem túl okos ötlet..
7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem majd en tudom mikor szulok gyereket,nem neked szulom,a tanulas az en dolgom,azt sem tudod milyen szakmat vegeztem, csak valamivel mindig bele kell allni az emberbe. :)
2020. szept. 30. 14:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!