Lehet bajom abbol ha mindig tangat hordok?
Figyelt kérdés
Napkozben is szinte mindig tangaban vagyok es ejszakara is azt veszek fel alvashoz, lehet tole barmi bajom?
Neha elofordul hogy amit ejszakara veszek fel abban vagyok nappal is egesz nap.
17L
2020. szept. 22. 18:13
1/8 anonim válasza:
Mondjuk eleg igenytelen abban aludni amiben egesz nap voltal, de te tudod. Ha nem kenyelmetlen, akkor is...
2/8 anonim válasza:
Nem lesz tőle bajod, én is mindig azt hordok.:) Első válaszoló, félre olvastad. Nem abban van éjszaka is amit nappal viselt. Hanem amit éjszakára felvesz fürdés után (gondolom😁), abban van másnap. Tehát reggel nem vesz fel másikat.
4/8 anonim válasza:
Az miért lenne igénytelen, ha valaki mindennap fürdés után cserél bugyit?
Az az igénytelen ha napokat tölt el benne de itt ilyesmiről szó sincs
5/8 anonim válasza:
Nem túl egészséges, főleg ha még műszálas is.
Ez az ugyanabban a bugyiban maradás valóban érdekes... én minden nap veszek fel tisztát reggel és éjszakára is másikat.
6/8 anonim válasza:
Nem hinném hogy bajod lenne tőle.
Én mondjuk fiú vagyok, de én is éjjel nappal tangában vagyok mindig, így mint te. Illetve barátnőm szintén így szokta. Egyikőnknek sem volt még semmi baja emiatt, pedig már legalább 10 éve így hordjuk mindketten.
7/8 anonim válasza:
Mivel a bugyi benne van a fenekedbe ezért jobban át kerülhet a baktérium a fenekedből a huvelyedbe, emiatt még jobban oda kell figyelni hogy kakilás után alaposan kitöröld. Én is tangát hordok, nekem nincsen bajom tőle.
8/8 anonim válasza:
10 éve tangát hordok, semmi bajom nem volt tőle soha. Lekopogom :D Éjjelre mondjuk én nem veszek fel bugyit, csak pizsama alsót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!