Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért érzem néha azt, mintha...

Niceszisz kérdése:

Miért érzem néha azt, mintha valami mozogna a hajamban? Nem, nincs benne bogár.

Figyelt kérdés

Nem viszket a hajam és nemis korpás de néha olyan érzésem van, mintha bogár lenne benne mintha valami mászkálna benne mintha tetves lennék, pedig biztosan nem!

28/n

Köszönöm

2020. szept. 20. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
43%
Nem volt mostanában ismerősöd haja tetves? Olyankor az ember ráparázik, és rémeket lát (érez).
2020. szept. 20. 16:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem volt :)

Persze lehet beképzelem tényleg hogy bogarak mászkálnak a hajamban. Sőt több mint valószínű téves képzet valamiért.

2020. szept. 20. 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kerj meg valakit, hogy nezze at hajad, akkor szerintem te is megnyugodnal.
2020. szept. 20. 17:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is szokott ilyen érzésem lenni valamikor, pedig sem bogár nincs rajta, se nem vagyok tetves.

Én is tűnődtem mi lehet az oka, viszont sajnos nem találtam választ és okot.

Annyit vettem még észre, hogy a frissen mosott hajamon szoktam ezt az érzést nagyon sokszor tapasztalni, amikor már mosásra kerül a sor, akkor viszont semmi jele ennek.

2020. okt. 8. 09:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!