Mi lehet a bajom. Ti hasonló cipőben? Endometrózis?
Szia! Első sorban a nőgyógyász is belgyógyászhoz fog küldeni, valószínűleg meg fognak ultrahangozni. A hasüreget igen, egészen a gyomorszájig. Aztán kérhetnek teljes vérkép, különböző laborok. A vér miatt kalprotektin tesztet, hogy nem e Chron betegséged van, IBS, vagy hasonló belső, emésztőrendszeri dolog. Tudom, hogy ennek semmi köze a vérzéshez, de mivel nekem is nagyon fájt a hasam, köldököm, hozzáérésre is érzékeny , ezért először ott kezdtek kutakodni.
Ezen kívül a nogyogyasz nekem kert hormonvizsgalatot, hüvelyi ultrahang. Egyenlőre itt tartok én, de mivel nekem is a sok ver és fájdalom mellett a hasam is fáj, engem egyből a belgyógyászatra passzoltak, hogy ez nem nőgyógyászi probléma. Majd mikor ott minden negatív lett, ultrahang, teszték se mutattak semmit ami miatt bélbetegségem lenne, visszaküldtek a nőgyógyászhoz. Ott szintén tojnak rá. Hosszú évek elé nézel, ha ki akarod vizsgáltatni, és egyáltalán nem biztos, hogy a fizetős magán doki alaposabb lesz mint az SZTK-s.
Sok sikert és kitartást, és majd oszd meg hogy alakult a történeted. Jobbulást! 😇
Dr. Márkus László nőgyógyász szakorvos válaszol kérdéseire.
válaszol kérdéseire.
Nőgyógyász válaszol - Protexin
protexin.hu › ... › Nőgyógyász válaszol
Érdemes lenne minnél hamarabb menni? ... napjától szedem rendesen ,görcsölök és erős vérzésem van amióta szedem .még van ... Normális ez az erős folyamatos vérzés? ... Már egy éve nem menstruálok,de 2 hónappal ezelőtt újra jelentkezett a ... Mit javasol Dr Úr? Nagyon sok orvosnál jártam már ezzel a problémával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!