Havi szinten elkapok valami nemi betegséget, volt már valami hasonló cipőben?
Már a hajamat tépem, úgy érzem, megint elkaptam valamit. A tüneteim általában azonosak: égő, fájdalmas, viszkető érzés a hüvelyemben - rendszerint a kisajak belső részén -, a színe pirosabb, vörösebb. A pisilés nem fáj. A váladék kis mértékben megváltozik, több lesz és sűrűbb, de nem lesz rossz szaga.
Általában szex után jelentkezik, ha egy picit szárazabb volt, és kidörzsölődött, és sokszor napokig tart. A nőgyógyász mindig felír valami tünet kezelőt (komolyabbat nem szedhetek, mert szoptatok), ami segít, de lehet, hogy 2 hét múlva újra felüti majd a fejét a viszketés, fájás... ;(
A nőgyógyász még javasolt intimzuhanyt, meg lakto tablettát, amit időnként használok, de az sem váltja meg a világot.
Mitől lehet? Túl gyenge a védekezőképességem lent? És mit lehet tenni ez ellen? Tök okés lenne mondjuk évi 1 fertőzés :D Na, de havi-1.5 havi...?! A múlt hónapban voltam orvosnál. :(
Köszönöm a segítséget!!
Köszi a válaszokat!
Első - igen, szoktam, ezt màr tanácsolták.
Második - a visszafertőzés nem hülyeség, elküldöm dokihoz, köszi a tanácsot!!
Harmadik - Köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!