Hajnali 4kor vettem be egy algopirint, délután 1kor egy nospat akkor most este 1 vagy 2db nospat vegyek be? Nagyon erősen görcsölök a mensi miatt.
Voltam már orvosnál és a megoldás szerinte a szülés lenne. De az nem opció nekem.
Ő javasolta a nospa és algopirin kombinációt.
Van, akinek megoldja, van akinek nem. Valószínűleg durva görcsöket nem bír feloldani.
Nekem régen első, második nap volt pár görcsöm, pár órán át. Gyógyszert életemben 3x vettem rá be.
Amióta szültem észre sem veszem a menstruációt. Viszont sokkal tovább tart :(
Tini korban nem volt ennyire rossz mint most. Pajzsmirigy problema miatt eletmodot valtottam. Hiaba vagyok vekony, allandoan gorcsolok, de ugy hogy ha nem veszek be gyogyszert ulni sem tudok. Hanyingerem van, emelygek es nagyon sok mensim van.
Miota tobbet mozgok, figyelek mit eszek rendszeres a mensim de brutalis. Tegnap 4x tusoltam le, allandoan betet kell cserelnem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!