Rá szabad ülni a nyilvános wc ülőkékre? Ma voltam plazazni egy baratnommel, aki megkert hogy menjek be vele mert nem volt zarhato az ajto.
Figyelt kérdés
Minden torles nelkul leult egy ulokere ugy hogy a wc csupa kaki volt belul, látszott hogy reg nem.volt takaritva
Nem felelotlenseg ez?
2020. szept. 13. 22:30
11/14 A kérdező kommentje:
Nem tortent eddig ilyen, hogy bementem volna akarkivel es most hogy megtortent igen csak meglepodtem ezen a ket dolgon, sot ki is akasztott picit de nem igazan tudtam hogy hozzam fel, igy hat feltettem ide egy kerdest, nem igazan ertem miert lenne ertelme barkinek ilyen kerdest kamubol feltenni;)
2020. szept. 13. 22:43
12/14 anonim válasza:
Amúgy hány éves vagy hogy ez a kérdés megfogalmazódott benned hogy rá szabad e ülni egy nyilvános wcre egy normális ember tudja hogy nem.
13/14 anonim válasza:
En mindig raulok (ha koszos, szaros a wc akkor keresek masikat), es nem kaptam meg el fertozest.
De ha netan nincsen tisztanak tuno uloke, wc papirral letakarom, de a plazas wc-ket tobbszor takaritjak egy nap, mint egy atlag otthonban fel ev alatt a sajatjukat...
14/14 anonim válasza:
Szerintem is kamukerdes, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!