Nemi betegség a nyilvános mosdótól?
Barátnőm ma azzal fogadott, hogy az orvosa szigorú tanácsára oda kell adnia nekem egy antibiotikumot amit 10 napig kell szednem. Meg odadott egy papírt amin kétféle nemi betegség van felsorolva. Egy baktériumos meg két vírusos.
Eléggé megijedtem, ő is rémült volt. Azt mondja a nyilvános wc-re le szokott ülni mindenhol és ott kaphatta el. Nem tudom elképzelni hogy megcsalt volna, bár ebben az évben kétszer egy hétre volt külföldön a munkatársaival továbbképzésen, meg volt 4-5 céges bulijuk amiről részegen jött haza.
De nem az a megcsalós fajta! Évek óta együtt vagyunk, jelét se láttam. Direkt a rendesség, tisztesség alapján kerestem őt, nekem ez a legfontosabb!
Érdemes lenne elmennem nekem is valami orvoshoz? Ha igen akkor urulógiára vagy fertőzés klinikára?
1. Igen, el lehez kapni nyilvános mosdóban.
2. Te is menj el a bőr és nemibeteg gondozó,ba, merz a férfiak általában tünetmentesek és visszafertőzik a nőket.
3. Ha ennyire nem vagy tisztában a női test működésével és ennyire lenézed a baratnődez, vegyél inkább guminőt.
Szégyelld magad, t@hó.
Nem valószínű mosdótól. A többséghez direkt kontaktus szükséges, az ülőkéhez pedig nem a nemiszervét dörgöli az ember.
Viszont lehet korábbi fertőzés is ami most derült ki.
Mi a konkrét diagnózis?
(valaki írta, hogy ő is mosdón kapott el nemibetegséget. candida, bakteriális vaginózis nem számít még ha a nemiszerveket is érinti. A nemibetegségek lényege, hogy elsődlegesen aktus során kapod meg)
Bakteriális vaginózis
Strep. beta
Chlamydia trachomatis
Herpes genitalis
Ez van kb a papíron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!