Rá szabad ülni a nyilvános wc ülőkékre? Ma voltam plazazni egy baratnommel, aki megkert hogy menjek be vele mert nem volt zarhato az ajto.
Figyelt kérdés
Minden torles nelkul leult egy ulokere ugy hogy a wc csupa kaki volt belul, látszott hogy reg nem.volt takaritva
Nem felelotlenseg ez?
2020. szept. 13. 22:30
1/14 anonim válasza:
De, eléggé, de igazából az ő baja lesz, ha kap egy jó kis fertőzést.
2/14 anonim válasza:
Teszteltetném magam mindenkép.
3/14 A kérdező kommentje:
A raadas az volt, hogy minden torles nelkul húzta vissza a bugyijat
2020. szept. 13. 22:34
4/14 anonim válasza:
Mert mi volt a másik opció? Beszarik?
6/14 anonim válasza:
Lehet hogy nem gondolt arra hogy onnan is elkaphat fertőzéseket,szólj neki legközelebb,biztosan hálás lesz értem
7/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ennek a kerdesnek melyik resze tunik kamunak, de jo.
2020. szept. 13. 22:37
8/14 anonim válasza:
Én biztos nem bírtam volna ki szó nélkül, ez elég nagy igénytelenség főleg egy lánynál.
9/14 anonim válasza:
Hogy melyik része tűnik kamunak?
Sorolom:
- megkér valaki, hogy menj be vele a fülkébe, ahelyett, hogy kívülről tartanád az ajtót
- egy nő ráül a nyilvános wc ülőkéjére úgy, ahogy az volt
- egy nő nem törli meg magát wc-zés után, hanem felöltözik pisisen, kakisan
10/14 anonim válasza:
De felelőtlenség, könnyen el lehet kapni bármit így is. Az pedig hogy ő nem törölte meg magának az ő plusz igénytelensége. Habár miután raült a nyilvános wc-re még ez a kisebb baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!