Lehet terhesség?
Sziasztok!
Augusztus 11-en voltunk együtt a barátommal, megszakitassal, sajnos, pedig nem szoktunk ilyet csinálni,de most elvesztettuk a fejünket, meg ittunk is...
Mar több mint egy hete késik a mensim, ezalatt az egy hét alatt végig fajt a mellem, de semmi...
Teszteltem csütörtökön, amikor már bőven eltelt 3 hét aug 11 óta... negatív lett. Ez biztos akkor, h nem vagyok terhes?
Elég rendszertelen egyebkent a ciklusom, van, h hónapokig okes, aztán 2-3 honapokig sokára jön meg... most is ez lehet? 3 het múlva már csak kimutatja a teszt, nem? Egyébként X-Epil rossmannos teszt volt.
A terhességi tesztek sajnos nem 100% biztonasággal működnek. Csinálni kellene még 1-2 tesztet.
Szexuális életet élő fogamzóképes korú nőnél soha nincs olyan, hogy "biztos nem vagy terhes"
2-es a dohányzás erősen befolyásolja a nemzőképességet
Ma reggeli, facelle tesztem, első vizeteletbol szinten negativ.
Létezik, h ennyi idő után meg mindig nem mutatná ki...??
Koszonom a valaszokat, mindenkinek ❤
Megjott tegnap!!! Hála az egnek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!