Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Visszatérést a felfazas?

Visszatérést a felfazas?

Figyelt kérdés
Tobbmint 2 hete benne vagyok egy erős felfazas an. Dolgozni nem mentme egy hétig, az orvos irt fel cifloxint. 10 napra napi 2 szem. Meg 6 szem van 3 napra és ma mennek dolgozni, eddig már jobban voltam ma reggel úgy ébredtem hogy megint érzem a holyaghurut öt és kellemetlen. Visszafogok esni? Viszont azt nem mondta az orvos hogy a hüvelyi pht visszakell állítani. Így aztcska ma reggel kezdtem el hüvely tablettával. Itthon a dm bol a belima effect volt azt próbáltam. Volt. Mar valakinek ilyen? Vagy emiatt a pH s dolog miatt lehet? Nem akarok vissza esni mert nem birok így dolgozni 😣😣😣😣

2020. aug. 31. 08:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A ph visszaállító nem rossz ötlet de nem biztos hogy megoldja a problémád. Arra viszont jó hogy ne kapj hüvelygombát az antibiotikum miatt. Szerintem a kezelés után próbáld meg a megelőzést is. Szedj tőzegáfonyàt, igyál cickafark teát, esetleg D-mannóz.

Amennyiben visszaesel, menj vissza a dokihoz, és kezd újra az antibiotikum kúràt. De fontos hogy szedd végig, akkor is, ha már úgy érzed elmúlt! Különben mindig vissza fogsz esni. Én tényleg ezt ajánlom, az antibiotikum mellett használj ph visszaállítót, ha meg vege az antibiotikum kúrának, használd naponta legalább egyszer valamelyiket a fentebb felsoroltaim közül.

2020. aug. 31. 15:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Hat ma nem bírtam dolgozni sajnos haza is küldtek holnap ismét dokihoz megyek. Most vettem belflorahoz is probiotikumot, meg ugye a pH vksszaallito. De szeirntem nemez lesz a megfelelő antibiotikum számomra. Vagy ha ez akkor lehet igazad van és még tovább kell szednem. Amúgy az a durva hogy amíg itthon vagyok egész hol vagyok de ha felkelek és mint ma munkába kell mennem szörnyen visszajon az egész csipesszel mindennel. A bolti elmentem akkor is egynol visszajott. Gondolom akkor nem múlt el sajnos.
2020. aug. 31. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sajnos nem múlt még el. Nekem Nolicin antibiotikumot írtak fel, az segített. De tényleg szedd végig, mert különben szenvedni fogsz még vele egy ideig :( Egyébkent próbálj meg minél több vizet inni, így higítod a vizeleted, meg próbàlj minèl többször pisilni, mèg ha rohadt kellemetlen is. Majd mesélj holnap mit mondott az orvos meg milyen az állapotod.
2020. aug. 31. 15:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Voltam ma a dokinál, ez most egy másik orvos volt. Adott beutalot laborba, vinnem kell vizeletet és ha megjon az eredmény úgy ír fel olyna gyógyszert ami már tutira jónak kell lennie. Aztmondta nem érti eddig miért nem ez történt amikor mentem orvoshoz.. Úgyhogy remélem hamarosan már a megfelelő kezelés kapom. 😊
2020. szept. 1. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!