Visszatérő felfázás ellen mit lehet tenni?
Tényleg mindent kipróbáltam kB semmi se segített
Ilyen olyan orvos
Ilyen olyan pirula, teák, ülőfürdők
Még valami?
Imádkozol.
Oké viccen kívül, nekem segített hogy mindig jól beöltözök, derékmelegítőt hordok, lehet csak placebó effektus de megnyugtat.
Illetve fontos a higiénia, nagyon sokszor okozza e-coli baktérium ami a legkönnyebben a végbélből kerüll át, törölj hátrafelé, használj nedves törlőt vagy akár nagyvécé után ugorj be a zuhany alá antibakteriálsi szappanos "alvázmosásra".
Nekem az se segített ha sima tusfürdővel mosakodtam alul, a húgycsövet irritálhatja felfázás szerű tüneteket okozva, vettem ilyen tejsavas intim mosakodót (belülre ne kerüljön) azzal mosakszom.
D-mannózt próbáltad? Nemrég hallottam róla nekem eddig ez jött be a legjobban (meg az urogin tinktúra de annak fülzsíros vodka íze van)
Anno egy urológus mondta hogy az is lehet hogy a baktérium ottmarad a hólyagodban csak néha "fellángol", érdemes egy vizeletvizsgálatot végeztetni ha épp megint van és az adott baktériumra való antibiotikummal kezelni.
20 vagyok
KB 2-3 éve kezdődött
Fel öltözöm rendesen és mindig főleg a lábam és a derekam takarom
Nagyim som antibiotikumot szedtem már semmi ülőfürdő nem segített
Borogatás tőzegáfonya semmi
Azért vagyok kíváncsi hogy van e még valami
Igen a rowatinex-et mondták páran
Ki fogom próbálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!