Felfázás ellen valami házi trükk?
Van valami ami otthon kigyogyult valamitől felfázádbol?
Enyhe felfázás csak
De már nem vagyok hajlandó gyógyszer szedni
Nagyon sok antibiotikumot szedtem már be pedig csak 19 vagyok és tönkre van a szervezetem
Valami házi dolgok?
Köszi
Buta vagy, ha nem szeded be az antibiotikumot, ha felírja az orvos!
Nagy mennyiségű C vitamin ideiglenesen segít
Az ún. felfázás leggyakoribb oka az e-coli fertőzés (végbél felől). Tehát a "trükk" az alapos alsótesti mosakodás, minden wc-zés után.
Mi az, hogy enyhe felfázás...? Kimutatták a vizeletből a bakteriális fertőzést vagy sem???
Ha igen, akkor pedig be kell szedni az antibiotikumot, mert a gyulladás szépen rámehet a vesédre is....
Most nincs kiirva antibiotikum
De ha el megyek s az orvoshoz úgyis csak annyi lesz hogy kiirja
Már 100fajtát szedtem
Ülő fürdő tea nem nagyon segíttet szintén ahogy az antibiotikumok se
Enyhe úgy gondolom hogy picit fáj vizelés után de tűrhető
Ha rosszabb lenne 100% orvosnál lennék
De nem leszek minden második héten kiirva
Áprilisban csak tegnap voltam melóban
Pedig már 16dika
Ezért kén valami házi trükk
Tőzegáfonya kapszula, tőzegáfonya tea, csipkebogyó tea, kamilla, cickafarkfű.
Minden wc után mosdás, helyes törlés a wc papírral (sokan rosszul csinálják, ha pisiltél elölről kell hátulra törölni, ha fordítva csinálod, akkor a végbél nyílás felől áthozhatod a baktériumokat.)
5ös hát mondjuk most nem azért voltam kiirva
Amint lehül a levegő jön a felfázás is
És fél ok öltözve rendesen, takarom a hátam vesém
Vastag zokni
Most megittam egy veseteát és ez segíteni szokott (jobban mint a cickafarkfű) voltam már vese orvoshoz is pár hónapja amikor véres volt a vizeletem
De megint csak antibiotikum meg antibiotikum
Ami addig hat amíg szedem
"Amint lehül a levegő jön a felfázás is"
a felfázás nem a hidegtől van, hanem baktériumok okozzák, leggyakrabban az E.coli, amit fent említett már valaki, és ami egyértelműen tisztálkodási probléma
Vizelettenyésztést csináltattál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!