Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázás ellen valami házi trükk?

Felfázás ellen valami házi trükk?

Figyelt kérdés

Van valami ami otthon kigyogyult valamitől felfázádbol?

Enyhe felfázás csak

De már nem vagyok hajlandó gyógyszer szedni

Nagyon sok antibiotikumot szedtem már be pedig csak 19 vagyok és tönkre van a szervezetem

Valami házi dolgok?

Köszi

2020. ápr. 16. 19:28
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

21 éves lány vagyok, hasonló problémákkal. Nekem akárhányszor megyek miatta dokihoz csinálnak vizeletvizsgálatot és tenyésztést, de szinte mindig negatív vagy valami apróság van es csak kapom és kapom az antibiotikumokat. Múlt hónapban két kúrán is túlestem és elegem van. Egyik orvos sem tud mit mondani. Most a grapefruit cseppel kísérletezek, de túl vagyok minden tőzegáfonyán, gyógyteán, ülőfürdőn és vény nélkül kapható gyógyszeren. Folyamatosan mosakodok minden mosdóhasználat után és nem hordok műszálas fehérneműt sem. Kétségbe vagyok esve, hogy mi lehet ez. Időpontom volt urulógushoz, elvileg értenek a női húgyúti fertőzésekhez, de a vírus miatt lemondták az időpontom. Próbálj meg bejelentkezni ha gondolod vagy konzultálni esetleg.

Bár segíteni nem tudtam, de biztosítalak róla, hogy nem vagy egyedül és más is szenved ilyen “megállíthatatlan” betegségekkel.

Gyógyulást kívánok!

2020. ápr. 16. 22:40
 12/17 A kérdező kommentje:

11es pont így van ez

Minden kivolt próbálva

Tényleg úgy van hogy ha jön a hideg jön az is

És elegem van

2020. ápr. 17. 02:16
 13/17 A kérdező kommentje:

Bár nekem sokat tesz a meló is

Olyan gépeken dolgozom ahol állandóan fúj a klíma

Mindig lábra, hátra

Szerintem ez is lehet az oka nem?

Tegnap már a felsőmet a derekamra kötöttem és úgy dolgoztam

2020. ápr. 17. 16:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha a medveszőlőlevél tea sem használ, akkor egy lehetőség van. Elég folyadék fogyasztás, és megelőzni a megfázást. Nálunk bő egy hete nincs fűtés az iroda házban,annyian vannak home office ban más bérlőknél. Egy kardigán a derekamon, egy [link] kabát rajtam így dolgozom. 10 válaszoló vagyok.
2020. ápr. 17. 17:18
 15/17 A kérdező kommentje:
Nekem munkában a klíma a lábamat és a derekamat fújja azis lehet felfázás oka
2020. ápr. 17. 18:24
 16/17 anonim ***** válasza:
D-mannose + ha nagyon rossz, akkor kell-e rowatinex
2020. ápr. 17. 23:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehet vesehomok is .Én 13 éves koromtól szenvedtem 30 éves koromig 20 éven keresztül félre kezeltek mert azt mondták felfázás minden vackot adtak semmi nem használt.31 évesen már annyira durva volt hogy állandó fájdalmaim voltak akkor kiderült jogy vesehomok.Azóta szedek Rowatinexet időnként és semmi bajom.
2020. ápr. 27. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!