Szúró érzés a húgycsőben?Vese homok?
Már vagy egy éve érzem ezt,volt egy felfázásom ami eléggé ráment mindenemre és végül vese homokot is találtak.Meg szenvedtem nagyon,azóta is érzem,hogy érzékenyebb vagyok és vigyázok is magamra ahogy csak tudok.
Lehet,hogy ez a vese homok miatt van?Mondják,hogy a homok és a kő amitől szúró érzésem lehet néha ha hoszabb ideig nem voltam pisilni utána is van olyan furcsa érzésem.
De ez a szúró érzés olyan mintha valami ilyen villám csapás szerű lenne vagy egy hirtelen inger.Nem tudom hogy kifejezni magam.Orvosok láttak de ez a szúró érzés többnyire olyankor j ön előtt mikor megvan a menzesem annak viszont köze nincs a vese homokhoz.Valaki tapasztalt már ilyet?Ha igen akkor mit javasol van rá valami gyógymód?Tudom sört kell inni vesehomokra és veseteát de esetleg egyéb praktika vagy valami gyógyszer,vitamin ami bevált?
Húgycsőfertőzés lehet
Szex utàn rögtön pisilj.
Szedj àfonya kapszulát.
A dmben van egy por erre, aminek nem jut eszembe a neve. Talàn Mannoz vagy valami hasonló.
Köszi a választ.Utolso vizelet mintam is rendben volt.
Gondoltam már rá,hogy valami neurologiai gond és valami ideget nyomhat ott valami.
Vettem dm-ben tőzegafomya + c-vitamin kapszulát,por nemvolt nekik.Mivolis a neve.
Ha van kàdad ülőfürdőt is vehetsz cickafarkfű, kamilla teàval.
Ezüstkolloid oldatot is hasznàlhatsz, csak oda a hüvely és húgycső bemenethez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!