Menstruációkor ha egy icipicit is foltos a lepedőtök, vagy törölköző, rögtön cserélitek?
Nem szoktam azonnal, plane ha amugy tiszta a lepedo, max par napja lett mosva, pici folt miatt nem cserelem le. Mondjuk en tampont hasznalok, eleg ritkan azik at annyira ejszaka, de ha pl menstruacio alatt szexelunk es mondjuk a kesobbi napokban mar nem rakunk torolkozot magam ala mert akkor mar nem eros a verzes es megis veres lesz veletlenul, altalaban az maximum pici potty, hacsak nem kellene amugy is mosni, en nem cserelem le🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Engem nem zavar, a paromat se zavarja, szoval ennyi. Nyilvan ha egy fel tocsa verrol lenne szo, lecserelnem, de ilyenre evek ota nem volt pelda.
Nagyon érdekeseket írtatok, úgy látszik, ez is egynfüggő.
Mondjuk mocskosnak titulálni azt, ami totál természetes, belőled jön, kicsit nekem képmutatónak tűnik, ahogy az azonnali csere is.
Ilyen esetben simán lehet, hogy valami fóbia van a háttérben.
Mert, mint mondtam, nem tócsáról beszélünk, hanem csak minicseppről vagy inkább kis színezésről, nem is tömény cuccról.
Mindegy, így is köszönöm, úgy gondolom, felteszem a kérdést neki. Épp ideje, hogy megtudja, milyen az, ha valaki menstruál.
Még jó hogy nem fogom minden pöttyre, csíkra, kis halovány kenődésre lecserélni!
Nők vagyunk, menstruálunk, vér jön belőlünk, ami normális. Egyébként nem is töményen az, hanem speciális anyag, hogy babáink lehessenek.
Nem értem, mi ez a hiszti, hogy nehogymár rájöjjön valaki.
Eleve: ha a mai korban egy férfi még mindig ott tart, hogy fújj, vér, akkor szépen illik rávezetni, hogy nem kell finnyogni ettől.
A másik kedvenc, ohh, igényesnők. Hát én igényes vagyok, tiszta vagyok, szép a lakásom, csillog a fürdő, a konyha, por nincs, de az biztos, hogy az alvásom nyugalmát nem fogom bekavarni azzal, hogy jaaj foltos a lepedőő, jaaaj észreveszi a pasim hogy a testem normálisan működik. Mert ez tényleg ilyen.
Nem emeltem szót a 10x10es foltok mellett, de némi betétnyom, akármi simán belefér, minek kellene 5x lepedőt cserélni, vagy többször, akinek olyan. Hagyd tehát, a pasid meg majd megszokja, ha nem, akkor buta konzervatív döbrögi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!