Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet-e valaki terhes ilyen...

Lehet-e valaki terhes ilyen módon?

Figyelt kérdés

Furcsa kérdés lesz, tudom és egyesek szerint biztos hülyeség is, de elmesélem a pontos történetet.

Egy nap voltunk strandon a párommal, majd másnap megtudtam (fogalmam nincs miért volt szükségem erre az információra), hogy az ismerősömék, akik aznap szintén ott voltak, szexeltek a termál medencében és a pasi a vízbe ment el. Őszintén már akkor hányingert keltett bennem a gondolat, hogy olyan medencében is voltam, ahol mások ilyeneket csinálnak. És most kiderült, hogy terhes vagyok. Megjegyezném, hogy aznap és rá 2 napra is szeretkeztünk a párommal, én nem feltételezem, hogy ... nem a mi gyerekünk, de ez a gondolat rossz érzést keltett bennem és nem hagy nyugodni, ezért szeretnék értelmesebb választ kapni, hogy vajon ez lehetséges vagy csak én aggódom?

2020. aug. 12. 18:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
Á ne is mond. Sztorit keresel, hogyan add be a pasidnak, hogy félreizétá. Ha elég hülye, beveszi a medencés sztorit.
2020. aug. 13. 12:53
 12/16 anonim ***** válasza:
66%
Csak mond azt a pasidnak, hogy a Szűz Mária is így esett teherbe, és te is szűz vagy még.
2020. aug. 13. 13:02
 13/16 anonim ***** válasza:
56%
Terhes ribizli vagy! Igen, terhes vagy és igen, nem a párod az apuka.
2020. aug. 14. 12:44
 14/16 anonim ***** válasza:
41%
Szegényke, de sajnállak, hogy ennyi eszed van. Hogy tudsz életben maradni ?😂😂😂
2020. aug. 16. 23:08
 15/16 anonim ***** válasza:
25%
Ja utolsó. Plusz gyereke is lesz. Durva.
2020. aug. 17. 06:27
 16/16 anonim ***** válasza:
19%
Ez a baj, ezért tart itt a világ. Mit tanítanak a "szülők" a gyerekeikenk ?...
2020. aug. 17. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!