Lehet-e valaki terhes ilyen módon?
Furcsa kérdés lesz, tudom és egyesek szerint biztos hülyeség is, de elmesélem a pontos történetet.
Egy nap voltunk strandon a párommal, majd másnap megtudtam (fogalmam nincs miért volt szükségem erre az információra), hogy az ismerősömék, akik aznap szintén ott voltak, szexeltek a termál medencében és a pasi a vízbe ment el. Őszintén már akkor hányingert keltett bennem a gondolat, hogy olyan medencében is voltam, ahol mások ilyeneket csinálnak. És most kiderült, hogy terhes vagyok. Megjegyezném, hogy aznap és rá 2 napra is szeretkeztünk a párommal, én nem feltételezem, hogy ... nem a mi gyerekünk, de ez a gondolat rossz érzést keltett bennem és nem hagy nyugodni, ezért szeretnék értelmesebb választ kapni, hogy vajon ez lehetséges vagy csak én aggódom?
Bocs, de tényleg kötelezővé tenném a biosz érettségit.
Apja neve: gyulai termálmedence - ezt ugye egy kicsit sem gondolod komolyan???
Fizikailag semmi nem zárja ki, de akkor már amiatt is aggódhatnál, hogy spontan módon magadtól esel teherbe.
Amúgyis, a meleg vízben olyan lesz a g€©i, mint a főtt tojás. Abból meg már nem lesz gyerek.
Jó, nem gondoltam komolyan. Csak ma eszembe jutott ez a dolog és idegesít, sőt, undorít, hogy ilyen emberek vannak.
Biosz érettségihez visszatérve, köszönöm szépen, rendelkezek vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!