Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A hüvelybemenetet látnom kéne?

A hüvelybemenetet látnom kéne?

Figyelt kérdés

Oké tudom, hogy most sokan le fogtok hülyézni meg kinevetni, de hátha lesz pár normális válasz is, ezért írok. Sajnos anyukám nem él velünk, nagymamám meg messze lakik és ritkán találkozunk, ezért ilyen női dolgokról senkivel nem tudok beszélgetni, és nagyon sok mindent nem tudok még, pedig már 14 éves vagyok.

Szóval egy ideje kezdtem el nézegetni a puncimat hogy tisztában legyek a testemmel, néztem hol a csikló például. Azt is tudom, hol kéne lennie a hüvelybemenetnek, de én ott semmi lyukat nem látok :S :S meg a hugycsőnél sem. És ha pl. tampont szeretnék felrakni, fogalmam sincs hova kéne dugnom, mert egyszerűen nem látok lyukat. Ez baj, látnom kéne a hüvelybemenetet (elég nagy lyuknak kéne lennie elképzelésem szerint, ha a fiúk "kukijának" is oda kell beférnie...), vagy azt csak "kitapogatni" lehet? :S

És az baj, ha a szeméremajkaimon vannak ilyen lilásabb (néhol sötétlila) részek?

14/L

2010. aug. 4. 15:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%
Igen, a kisajkakat is szét kell húzni.
2010. aug. 4. 15:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha van rá lehetőséged(van olyan helyen/magasságban tükör a lakásban) próbálj leülni széttárt lábakkal, jó megvilágításban egy tükör elé,és úgy nézd át a területet,meg fogsz találni mindent amit a rajzok/ábrák leírnak!Ez nem szégyen,én is ezt tettem a Te korodban.

Üdv:25/L

2010. aug. 4. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!