Fogamzásgátló mellékhatások nélkül?
Figyelt kérdés
Decembet eleje óta szedek Rezia nevű tablettát és az elején féltem a mellékhatásoktól, pl. hüvelyszárazság, hangulat változása, stb., viszont én semmi ilyesmit nem tapasztalok. A menzeszem 6-7 napos, erős és baromi fájdalmas volt, most maximum 4 nap és sose fáj, alig vérzek. Sok pattanásom is volt és erősebben izzadtam, mindkettő teljesen elmúlott januárra. Van még olyan, aki semmi negatívumot nem tapasztalt? Esteleg fajtától függnek a mellékhatások és én pont jót kaptam?2020. aug. 6. 11:55
1/5 anonim válasza:
kifogtal egy jot. szerencsere en is jot fogtam ki elsore, aztan annak bevontak az engedelyet, ezert masikat kaptam ugyanazokkal a hormonokkal (kombinalt), es szerencsere ez az uj is nagyon jo. de elotte volt nagyon rossz tapasztalatom huvelygyuruvel
2/5 anonim válasza:
Vannak olyanok akiknek nem okoz mellekhatast,viszont még nem szeded olyan régóta hogy biztos legyél benne hogy neked sem fog. Van akinek évek után kezdett el megjelenni az első tünet. Nekem egy fél év után.
3/5 anonim válasza:
Mellékhatás az egyén függő. Az meg, hogy hízol tőle egyenesen faxság, mert lehet h éhesebb leszel,de ha tudod h ekkor meg akkor szoktál ennyit enni, akkor nem kell zabálni.
Én se híztam egy grammot sem
4/5 anonim válasza:
Nekem ez a második fajta volt, amit szedtem, és jóval kevesebb mellékhatást tapasztaltam én is.
5/5 anonim válasza:
Én 12 évig szedtem tablettát, kb 8 évig semmit sem tapasztaltam, aztán szépen fokozatosan előjöttek a mellékhatások. Szóval örülj neki egyelőre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!