Milyen mellekhatasai lehetnek a fogamzasgatlo tablettanak? nalatok mi volt?
Figyelt kérdés
irjatok kort is, es hogy miota szeditek, mikor jottek a mellekhatasok stb2020. júl. 1. 16:13
1/3 anonim válasza:
Egy rakás mellékhatása lehet, el kell olvasni bármelyik tabi betegtájékoztatóját. (mindegyik fent van a neten).
Nekem annyi bajom van tőle, hogy a szünetben 1-2 napig fáj a fejem.
2/3 anonim válasza:
Nekem a megvonásos vérzés előtt fáj a fejem. Általánosságban nincs bajom a tabival, némi libidócsökkenést véltem felfedezni amióta szedem.(4 éve).
30 éves vagyok.
3/3 anonim válasza:
Osztalytarsamnak folyton migrenje volt, míg mem véletlen szakított es abbahagyta
En sose szedtem szerintem nem eri meg az esetleges mellekhatasait. Valaki azt mondta nehezen esett utana teherbe, kitudja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!