Bajban vagyok! Még csak 21 éves vagyok! Fél éve havonta legalább kétszer járok nődokihoz! Többit lent. (? )
egy éve kéthavonta volt meg a doki erre azt mondta ,h rendetlenkedik a petefészkeim.írt fel gyógyszert.meg kellett várni a havi vérzést és utána kellett volna bevennem.most több mint egy hónapja vérzek szüntelenül a doki meg azt mondja ne csináljak semmit várjam meg a végét.illetve menjek egy nagyobb korházban.konkrétan nem mondta mi bajom van.segítsetek mi lehet ez és miért?nektek is előfordul az ilyesmi?5 éven belül gyereket szeretnénk a párommal.ügye lehet gyerekem?félek
köszönöm hogy elolvastátok.
szerintem válts dokid, de legalább menj el konzultációra egy másikhoz is. mi az, hogy egy hónapja vérzel és azt mondja ne csinálj semmit? így teljesen kikészül a szervezeted, vashiány stb.
persze, hogy lehet gyereketek csak előbb helyre kell hozni a ciklust. de nem egy ilyen dokival, nekem ez a véleményem.
Nem normális a vérzés, vérszegény lehetsz, annak is vannak következményei.
Magát a vérzést okozhatja a tabi, de más is, ciszta ... stb.
NE hagyd ennyiben, azonnal keress egy másik dokit. Nem érdemes várni vele.
De pontosan milyen gyógyszert írt? Fog.gátlót? Mert azt 7 nap szünet után újra szedni kell, ugye nem a vérzés végekor szedted újra mindig? Vagy...???
köszönöm a válaszokat!
nem szedek fogamzásgátlót semmilyen gyógyszert nem szedek.
keresek más orvost ,Pesten lakom.és még műtétem is lesz azt nem tudom hogy bevállaljam.ki fogják venni a manduláimat a torkomból és az orromból.ha elvéreznék akkor.......
ááá :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!