Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bajban vagyok! Még csak 21...

Bajban vagyok! Még csak 21 éves vagyok! Fél éve havonta legalább kétszer járok nődokihoz! Többit lent. (? )

Figyelt kérdés

egy éve kéthavonta volt meg a doki erre azt mondta ,h rendetlenkedik a petefészkeim.írt fel gyógyszert.meg kellett várni a havi vérzést és utána kellett volna bevennem.most több mint egy hónapja vérzek szüntelenül a doki meg azt mondja ne csináljak semmit várjam meg a végét.illetve menjek egy nagyobb korházban.konkrétan nem mondta mi bajom van.segítsetek mi lehet ez és miért?nektek is előfordul az ilyesmi?5 éven belül gyereket szeretnénk a párommal.ügye lehet gyerekem?félek

köszönöm hogy elolvastátok.

2010. aug. 4. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szerintem válts dokid, de legalább menj el konzultációra egy másikhoz is. mi az, hogy egy hónapja vérzel és azt mondja ne csinálj semmit? így teljesen kikészül a szervezeted, vashiány stb.

persze, hogy lehet gyereketek csak előbb helyre kell hozni a ciklust. de nem egy ilyen dokival, nekem ez a véleményem.

2010. aug. 4. 10:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha sztk-ba jársz,javaslom keress egy maszek dokit.Engem is azok tettek tönkre!Ha meg maszekhoz jársz,keress újat,mert ez nem normális.
2010. aug. 4. 11:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem normális a vérzés, vérszegény lehetsz, annak is vannak következményei.

Magát a vérzést okozhatja a tabi, de más is, ciszta ... stb.

NE hagyd ennyiben, azonnal keress egy másik dokit. Nem érdemes várni vele.

De pontosan milyen gyógyszert írt? Fog.gátlót? Mert azt 7 nap szünet után újra szedni kell, ugye nem a vérzés végekor szedted újra mindig? Vagy...???

2010. aug. 4. 11:45
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

nem szedek fogamzásgátlót semmilyen gyógyszert nem szedek.

keresek más orvost ,Pesten lakom.és még műtétem is lesz azt nem tudom hogy bevállaljam.ki fogják venni a manduláimat a torkomból és az orromból.ha elvéreznék akkor.......

ááá :(

2010. aug. 4. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!