Always Platinum betét mennyire jó?
Figyelt kérdés
Nem kaptam simát (narancssárgát) csak ilyen volt ezt kellett venni, kérdezném aki használta ezt a fajtát, milyen? Mennyire kényelmes/megbízható? Mennyit bír ki? A többihez képest2020. júl. 31. 14:51
1/3 anonim válasza:
Kapacitásra sztem olyan, mint a sima. Nyugodtan használhatod, teljesen megbízható. Nekem az volt vele a problémám, hogy elég durvának érzem az anyagát, de a simának is, úgyhogy én a puhát szoktam venni, mert kellemesebb viselet.
2/3 anonim válasza:
Régen mindig alwayst használtam, szerettem. De jobban bejöttek most a vastagabb és puhább típusok
3/3 anonim válasza:
Én néha szoktam használni éjszakait. Nem rossz, meg sokat is bír, de nem szeretem, h illatos, és picit durva a felülete. A rózsaszín jobb lenne, de abból meg nincs 4-es méret, így inkább Libresse-t vagy Bellát használok elsősorban. De ha valakit nem zavar az illata, meg a felülete, akkor érdemes használni, mert amúgy teljesen rendben van, és megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!