Canestent lehet használni terhesség alatt? (1 trimeszterben vagyok)
a betegtájékoztató szerint:
Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. A készítmény rendeltetésszerű alkalmazása esetén a hatóanyagnak igen kis mennyisége szívódik fel, így nem valószínűsíthető az ártalmassága.
Ennek ellenére a terhesség első három hónapjában és a szoptatás időszakában csak a kezelőorvossal történt megbeszélés alapján alkalmazható.
a gyógyszergyártók a betegtájékoztatóval biztosítják be magukat mindenféle támadás ellen
sokszor tényleg nincsenek adatok, hisz kevés kismama megy bele bizonytalan gyóygszervizsgálatokba
de a tájékoztató szerint nem igazán szívódik fel, szóval bőrre biztos hazsnálhatod, intim részre inkább ne, ha nincs akkor baj
próbáld helyette ki a teafaolajat
vagy kérdezd meg az orvostudakozón dr. Hamvast
www.orvostudakozo.hu
Második válaszoló:köszönöm szépen megkérdeztem,és lehet.
3.válaszoló:fogadjunk nincs gyereked,és nagyon buta vagy.A canestent nem tudtam,de a teafaolajat bizony lehet használni,ezt meg biztosan tudom,mert tanultam.
Csak azt nem értem, kérdező, mit vártál!
Aki ész nélkül bólogat, hogy használd csak, az oké... de akkor minek kérdezted?
Aki óvatosságra int, az meg "buta" lenne?
Nem hinném. Szerintem sokkal több esze van, mint neked, mert ha van gyereke, ha nincs, nem kockáztatja a te babád egészségét. De ha neked jobb ezen a sz*r oldalon amatőrök válaszait olvasgatni, mint megkérdezni kapásból az orvosodat, azt meg lebutázni, aki óvatos, ám legyen, nekünk ettől nem lesz rosszabb.
Mellesleg senki nem mondta, hogy ne kezeld a gombádat semmivel, és szüljél idő előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!