Mellfájdalommal milyen fajta orvoshoz kell fordulni?
Ki beszélt itt nőkről meg férfiakról? Itt pontosan rólad van szó. RÓLAD! Áh vannak csomók a melleimben, de nem érdekel, azért kiirok gyakorira egy kérdést, utána meg magasról teszek a tanácsaikra, amivel csak a ráktól akarnak megmenteni. Kapják be.
Na ez vagy TE. :)
Nem pontoztam le senkit. Amúgy nincs már baj, a kérdés nem aktuális.
Ja, emiatt tuti életképtelen vagyok, ki mint él, úgy ítél.
Nem teszek senki tanácsaira, de minden IDŐ. Már nem aktuális a kérdés, engedjük el a témát szerintem. Főleg, hogy ítélkezni tudok, TI.Ja meg minősítgetni. Ezt is TI.
Szóval béke, pontozás nincs, már nem aktuális, engedjük el.
De ne diagnosztizáljatok már fölöslegesen. :D Egy csomó nem csak rákot jelenthet. Nincs már csomó. Lehetett gyulladás, mensi akármi. Ha nem vagy orvos, akkor ezt légyszi hanyagoljuk, főleg ilyen hangnemmel.
El fogok menni az orvoshoz, nem állítottam olyat, hogy nem.
Tényleg örülök, ha elengednénk ezt már, mert nekem jönnek az értesítések, a témát már le szeretném zárni. A választ megkaptam, orvost és magánklinikát nézni meg idő. Nem sok idő, de valamennyi igen. Ahogy az odőpont is.
Szóval ezúton is KÉRNÉK SZÉPEN mindenkit, hogy hagyja a kérdést, mert megtudtam, amit akartam és már nem aktuális. Köszönöm. :)
Béke és szép napot nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!