Mellfájdalommal milyen fajta orvoshoz kell fordulni?
Figyelt kérdés
Remélem nem nőgyógyász, azoktól rettegek. Nem tudom, hogy milyen orvoshoz menjek, légyszi segítsetek!2020. júl. 22. 16:25
11/37 anonim válasza:
10
valóban az eset külföldön történt, a fogorvosi rendelő belső kamerája rögzitette is a taperolásokat, aztán ebből lett egy birósági ügy is
12/37 anonim válasza:
Én eddig is sejtettem, hogy a butaság és a prekoncepciók által való vezéreltség kéz a kézben jár, de azért köszi a megerősítést. Viszont a CT-s beszólásért elnézést kérek, nem minden defektus gyógyítható, van aki simán csak buta, mint a tök (ismételt elnézéskérés, ezúttal a tököktől).
13/37 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy külföld. :) Legalább fogorvost nem kell keressek, van egy nagyon cuki fogorvosom. :)
2020. júl. 22. 17:01
14/37 A kérdező kommentje:
12# nem csodálom, hogy ilyen alacsony százalékon vagy. Nem neveltek meg a szüleid, hogy beteg emberbe nem rúgunk bele? (és nem, nem a szellemi képességeimre célzok)
Nem tudom milyen prekoncepciókról beszélsz, én a hozzászólásod alapján ítéltelek meg, nem előre és CSAK a nickneved alapján. Na takarodj innen, te cyberbully.
2020. júl. 22. 17:03
15/37 A kérdező kommentje:
Jelentettelek az adminoknak. Minél több hozzászólást írsz, annál több alkalmam lesz jelenteni téged. Köszi
2020. júl. 22. 17:04
16/37 anonim válasza:
Elmész a háziorvosodhoz, és ha úgy ítéli, akkor elküld mammográfiára.
17/37 A kérdező kommentje:
Köszi! Háziorvosra is gondoltam, csak már nem mertem megkérdezni, mert sok itt a tökéletes ember. (nem rád gondolok) Szerintem elsőnek háziorvoshoz megyek, ha beutal mammográfiára, akkor oda. Ha ez a 2 nem talál semmit, akkor harmadiknak elmegyek nőgyógyászhoz. Ez működhet, jó terv így? :)
2020. júl. 22. 18:10
18/37 anonim válasza:
Sajna a nőgyógyász van ezen a területen
19/37 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Csak eléggé félek. Ilyenkor mi történik? Megnyomkodja, ugye? Sose voltam még. :(
2020. júl. 22. 19:04
20/37 anonim válasza:
Nincs mitől félned! Megnyomkodja, és valószínűleg mammográfiára is el fog küldeni, de a nőgyógyászhoz mindenképp menned kell előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!