Mellfájdalommal milyen fajta orvoshoz kell fordulni?
Figyelt kérdés
Remélem nem nőgyógyász, azoktól rettegek. Nem tudom, hogy milyen orvoshoz menjek, légyszi segítsetek!2020. júl. 22. 16:25
21/37 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát, még csak most lettem felnőtt, sose voltam még, azért rettegek ennyire. :) Orvosnál is évekkel ezelőtt voltam utoljára, nem vagyok egy beteges típus. Persze, ha nincs más megoldás, akkor nem fogok nyafogni, el fogok menni, de már a gondolattól is szenvedek, mint a kutya. Mindegy, legalább kipróbálok valami újat és kilépek a komfortzónámból. Igyekszem a pozitívat látni inkább. :)
2020. júl. 22. 20:51
22/37 anonim válasza:
Haha. Pont most estem át egy ilyen tortúrán. A nőgyógyász max vérvételre küld el, (ahogy engem) hormon szintet nézetni. Ha az negatív, vagyis nincs olyan hormon túltengésed ami mellfajdalmat okoz, akkor sebészetre küldd el, aki pedig elküldhet mell ultrahangra (30 éves kor alatt, afelett mar mammográfia van). Nekem ez kb. egy hónapos tortúra lett volna, szóval kertem időpontot magan emloultrahng vizsgálatra (igen, van ilyen), es az kimutatta volna csomót, gyulladásokat stb, amivel sebészetre kellett volna fordulnom. De szerencsére nem hallanak semmit, szóval nálam a hormon játszik. Valszeg nőgyógyászatról is kifognak pazarolni ha magas lesz a hormon, még pedig endokrinológushoz.
23/37 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ezt leírtad. Sose voltam nőgyógyásznál, remélem velem is ez lesz. Magánba fogok menni én is, mert az ember belehal, mire sorra kerül államiban. :D Meg alaposabbak is ott.
2020. júl. 23. 18:47
24/37 A kérdező kommentje:
Alul ilyen keményebb csomókat érzek benne, oldalt és felül is. Az fáj eléggé.
2020. júl. 23. 18:47
25/37 anonim válasza:
Szia mi történt azóta jobban vagy? :)
26/37 A kérdező kommentje:
Szia :)
Aranyos vagy, hogy érdeklődsz, de azóta nem voltam orvosnál. (se sehol) Már nem fáj annyira. Pár hónap és elkezdek melózni, úgyhogy addig nem megyek (most vagyok tanfolyamon). Utána még nem tudom, hogy megyek-e, mert pénzt szeretnék gyűjteni. Remélem örökre elmúlt a fájdalom.
2020. júl. 29. 22:54
27/37 anonim válasza:
Azért ha kemény csomókat érzel benne, akkor is menj orvoshoz, ha éppen nem fáj... Vagy ha nagyon nem mersz, legalább nézz utána, hogy a csomókat hogyan lehet legbiztosabban megkülönböztetni mellben lévő mirigyektől, mivel azok is csomószerűek, és alaposan tapogasd ki őket.
28/37 A kérdező kommentje:
Tudom milyenek a mirigyek. Most nem nyúlok hozzá, nem akarom, hogy megint fájjon. Fiatal vagyok, remélem nem lehet nagy baj.
2020. júl. 30. 00:27
29/37 anonim válasza:
Csomók vannak a melledben, amik időként fájnak, hogyne lenne baj. :D
30/37 anonim válasza:
Normális nőnek nincsenek csomók a mellében akkor sem ha nem fáj. Esetleg a mirigyek bekemenyedhetnek pl menstruáció alatt. De ha mindig ott vannak akkor menj orvoshoz. Mi az hogy fiatal vagy még? A rak nem válogat. A te melledet is simán levághatják ugyanúgy mint egy 50 évesét. Komolyan nem értem az ilyen gyerekes nőket, tiszta életképtelenek. A csekkeket azért fel tudod adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!