Mindenhol elkaphatom ezt a nemi betegséget?
Legutóbb ráültem egy nyilvános WC-re de nem lett semmi bajom.
Jómultkorában pedig 1-2 napra elkapott egy ilyen viszkető égő érzés ami aztán csodával határos módob kezelés nélkül elmúlt magától.
Páronra gyanakodtam mert rajta is kijött valami de aztán eszembe jutott hogy közvetlenül előtte használtam egy nyilvános WC-t.
De mostanság is használok és semmi bajom.
Lehetséges hogy mondjuk nem mindig vagyok hajlamos rá?
Csak mondjuk akkor ha olyan valaki használta előttem aki olyasmi fertőzést hordozott amire én is fogékony vagyok?
Van ilyen?
Nem hiszek a nemi betegségek azon "csoportjában" amiket úgymond a wc-n kapnak el a nők.
Lehet, hogy a férfiakat meg lehet etetni ezzel a szöveggel, de egyetlen másik nőt sem tudsz..
“ Nem hiszek a nemi betegségek azon "csoportjában" amiket úgymond a wc-n kapnak el a nők.”
Akkor nem lehetsz túl okos...
Még szerencse, hogy az orvostudomány nem azon alapszik, hogy ki miben hisz.
Első kommentelő akkor azt mondod hogy én voltam massal? 😀 ennek tudatában miért kérdeznék ilyet és ugyan mi okom lenni itt valótlant állítani?
Vagy ha nem erre gondoltál akkor nem tudom mire.
Pont hogy én gyanakodtam páromra hogy esetleg ő csinált valamit mert én tudom magamról hogy nem.
És érdekelt hogy minden alkalommal elkap valamit az ember onnantól hogy egyszer elkapta, mint a száj herpesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!